A Youtube elkezdte ki iktatni az uBlock Origint is?
Figyelt kérdés
Microsoft Edget használom régóta, idén raktam fel az uBlock Origint az Adblock helyet, eddig simán ment minden, ma este azon a Youtube 2xszer is beadta hogy reklámblokkolót használsz, adblocknál volt ilyen, de most már uBlock-nál is ki írta, a Youtube, Youtube megkezdte az uBlock Origint-nál is az üldözést, mégegyszer, Microsoft Edget használom, mit tudok tenni? cseréljem le böngészőt? .dec. 20. 21:20
1/7 A kérdező kommentje:
Jaj igen, és nem vagyok bejelentkezve a Google fiókkal..
dec. 20. 21:39
2/7 anonim válasza:
Elkezdte, de rövid időn belül frissül és minden megy tovább. Ez egy macska-egér harc.
3/7 anonim válasza:
Firefoxot használok+uBlockOrigint. Ma este nekem is blokkolta a lejátszást a Youtube a reklámblokkoló miatt. Eltávolítottam az uBlockOrigint és újra telepítettem. Egyenlőre úgy tűnik, hogy működik. Lehet, hogy azért nem működött, mert régi telepítés volt. Nem tudom.
4/7 anonim válasza:
Valóban belepiszkáltak a youtube felületébe, a NewPipe is eltört. Fél napon belül javítva lesznek, és lehet frissíteni.
5/7 P.O.C. válasza:
Nekem a Google Chrome letiltotta a uBlock Origin -t, ezért megint volt reklám mindenhol.
Olvastam erről korábban, emiatt nem is lepődtem meg nagyon: [link]
Szóval felraktam a uBlock Origin Lite -ot helyette, de ez konkrétan sz*rt se ér a Youtube reklámok ellen. Ezért felraktam a Brave böngészőt, ami tökéletesen működik Youtube alatt is. Nem kell semmiféle egyéb kiegészítőt telepíteni hozzá hogy legyen reklámblokkolás. Most még csak tesztelgetem, de egyelőre nagyon tetszik. Ha beválik, akkor érzékeny búcsút veszek a Google Chrome -tól.
6/7 Férhéll válasza:
Firefoxra van egy pont erre való kiegészítő: [link]
7/7 anonim válasza:
Nem kell megnyitni a youtube-ot, nézheted az egész youtube-ot tüköroldalról is, úgy nincs reklám. Én is úgy nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!