Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha a weblapon a sütik elutasit...

Ha a weblapon a sütik elutasitását nyomom, az mit jelent? (magát a mondatot értem természetesen)

Figyelt kérdés
Szóval technikailag vagy nem tudom , hogy kell irni, mit jelent ez ha a weboldalon a sütik elutasitását nyomom meg? (és megint inkább leirom értem amit ir a mondatot magát) köszi
ma 17:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem fognak az olyan elemei működni az oldalnak, ami sütivel van megvalósítva. Van ahol tételesen lehet őket választani, így egy leírásban azt is megadják hogy milyen kategóriába tartozó sütiket használnak. Például a marketing alapú nem fogja tudni követni a tevékenységedet és az alapján reklámot megjeleníteni.

Míg egy funkcionális nem fog tudni kényelmi funkciókat ellátni, például egy áruházban a kosár tartalma bezáráskor törlődik, mert az ideiglenesen beválogatott termékeket egy sütiben tárolja el. Vagy nem fog egy űrlapba beírt szöveget megjegyezni, így ha elkattintasz az ablakból és visszatérsz, újra ki kell tölteni.

ma 18:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
ma 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!