Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » USB mobilnet modem: Windows...

USB mobilnet modem: Windows frissítéseket ne töltse le? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy Huawei E3372 USB modemem.

Routerként viselkedik, tehát, olyan mintha egy belső hálózati kártyán keresztül menne a net, ezért a Windows nem modemként érzékeli.

Évekkel ezelőtt jártam már úgy, hogy a mobilnet használatakor azonnal búcsút mondhattam az 1 GB mobilnetnek, mert percek alatt elkezdte a frissítések letöltését...

Azt hiszem: adatforgalmi kapcsolatnak kell beállítani, de félek mire megtalálom, ugyanúgy járok: letölti a frissítéseket, vagy bármit amit fontosnak tart - még ha elhlasztom a frissítéseket akkor is...

Kérhetek praktikus tanácsot?

Windows 10 és viszonylag ritkán kap frissítést, mert a régi notebook ritkán van használva. Tudom ez nem szerencsés de ez van, sima, vezetékes neten frissítem, de a mobilneten ne rántsa le a frissítéseket, hiába gondolja azt is vezetékes netnek.

tegnap 19:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha letöltöd és utána elhalasztod mondjuk 1 hónapra akkor elvileg nem tölti le.

De ha tuti biztosra akarsz menni ezzel a kis programmal kikapcsolhatod, meg vissza is 100% biztonsággal.

[link]

A szolgáltatások védelme rész arra való ha bent hagyod a pipát a defender, az alkalmazások frissülnek, de a windows update nem.

Ha piroson van nem frissít, ha zöldre állítod igen. Ennyi.

tegnap 19:39
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Forgalmi díjas kapcsolatnak kell beállítani, akkor nem tölt le semmit a háttérben. Legalábbis a Windows, a többi program meg vagy figyelembe veszi, vagy nem. Nekem a köcsög Google nekiállt roaming mobilkapcsolat alatt automatikusan frissíteni magát, mert a korábbi verziót a saját védelme kártevőnek észlelte és vissza rakott egy 4 éves gyári verziót. Ráadásul úgy, hogy az automatikus frissítés teljesen tiltva volt, még wifin is. Szerencséje, hogy az EU-ban nincs díja, ha ezért felszámoltak volna egy 20-ast átnyújtottam volna nekik a telefonszámlát, hogy a beállítások figyelembe nem vétele miatt hatalmas költséget generált nekem.
tegnap 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!