USB mobilnet modem: Windows frissítéseket ne töltse le? (bővebben lent)
Van egy Huawei E3372 USB modemem.
Routerként viselkedik, tehát, olyan mintha egy belső hálózati kártyán keresztül menne a net, ezért a Windows nem modemként érzékeli.
Évekkel ezelőtt jártam már úgy, hogy a mobilnet használatakor azonnal búcsút mondhattam az 1 GB mobilnetnek, mert percek alatt elkezdte a frissítések letöltését...
Azt hiszem: adatforgalmi kapcsolatnak kell beállítani, de félek mire megtalálom, ugyanúgy járok: letölti a frissítéseket, vagy bármit amit fontosnak tart - még ha elhlasztom a frissítéseket akkor is...
Kérhetek praktikus tanácsot?
Windows 10 és viszonylag ritkán kap frissítést, mert a régi notebook ritkán van használva. Tudom ez nem szerencsés de ez van, sima, vezetékes neten frissítem, de a mobilneten ne rántsa le a frissítéseket, hiába gondolja azt is vezetékes netnek.
Ha letöltöd és utána elhalasztod mondjuk 1 hónapra akkor elvileg nem tölti le.
De ha tuti biztosra akarsz menni ezzel a kis programmal kikapcsolhatod, meg vissza is 100% biztonsággal.
A szolgáltatások védelme rész arra való ha bent hagyod a pipát a defender, az alkalmazások frissülnek, de a windows update nem.
Ha piroson van nem frissít, ha zöldre állítod igen. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!