Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha Facebookon visszavontam...

Ha Facebookon visszavontam egy jelölést és most látom, hogy még mindig ott van a kiküldött jelölések között, az miért lehet?

Figyelt kérdés
4 hete bejelöltem a tanáromat, nem jelölt viszza. Este gondoltam visszavonom a jelölest. Visszavontam, ki is írta, hogy jelölés visszavonva. Ma éjfélkor látom, hogy még mindig ott van a kiküldöttben a barátfelkérés, oda van írva, hogy 4 hete küldtem ki. Megnéztem laptopon, ugyanez a helyzet.
ma 00:42
 1/1 A kérdező kommentje:

Most újra megpróbáltam. Először kiírta, hogy jelölés visszavonva, aztán ugyanúgy visszatette a barátfelkérést. Újra visszavontam, akkor végre eltűnt a barátfelkérés. Gyorsan le is tiltottam a profilt, nehogy újra visszategye a felkérést.

De ez mitől történhetett?

ma 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!