Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook professzionális...

Facebook professzionális módot bekapcsoltam megnéztem mi ez, ez ugye nem fizetős? (ki is kapcsoltam , többi a hsz-be)

Figyelt kérdés
Sziasztok jó 1 éve kb volt egy ilyen lehetőségem, most rászántam magam bekapcsoltam,gondoltam megnézem mi ez elolvastam a súgót is, de a kérdésemre nem találtam választ. Szóval a kérdés ez ugye nem valami fizetős cucc? Azért kérdem mert mikor kikapcsoltam, irta a változásokat a normál profilhoz képest, és irt valami kifizetéseket is. Tehát a kérdés lényege, hogy ez ugye nem valami fizetős cucc, és nem kell bármit is fizetni, csak mert megnéztem mi ez? köszönöm a válaszokat, a kioktatást léccy mellözzük, a súgóból nekem nem volt ez egyértelmü. (beállitásaiba nem is mentem nem állitottam semmit, nem nagyon izgatott, tényleg csak kiváncsi voltam mi ez)
tegnap 17:13
 1/3 anonim ***** válasza:
69%
Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban ugye?
tegnap 17:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem kellő tisztelettel kérdeztem...
tegnap 17:38
 3/3 anonim ***** válasza:
28%
Igen ez fizetős. Majd a következő netes számlával fogják küldeni ennek a szolgáltatás díját.
tegnap 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!