Láthatja a szomszéd miket nézek?
Nem, nem láthatja.
De miért adod meg a Wifi-jelszót másoknak? Ha valami problémás oldalra megy, akkor téged vesznek elö, mert a te Wifid jelentkezett be.
:D Ha jártas se látja. Még is hogyan? Igaz, kuvitelezhető, de az jogilag tiltott tevékenységek közé tartozik.
Pl.: DNS-t iktat be, hogy onnan oldja fel a címeket, így loggolhatja, milyen címfeloldás történik.
Van még rá technikai megoldás, de hát most minek? Mit nyer vele? :) Több a ráfordított energia, mint az abból nyert érték.
Annyira azeretem, mikor nem hozzáértő kérdésére, másik nem hozzá értő mond tanácsot és generálják a tévhitet. :) Jól csináljátok, hajrá.
Nem teljesen értem miért írtam szerinted tévhitet, amikor valóban lehetséges és kivitelezhető is, mint ahogy te is írtad.
Vannak fura emberek akiknek bizonyos célok eléréséhez bármit képesek megtenni, ha tegyük fel a kedves kérdező gazdag, csinos, befolyásos vagy akár fontos információ birtokában van, akkor a jelenben vagy akár későbbiekben is jól jöhetnek megfigyelni őket, hogy zsarolhatóak legyenek.
Ez nem rémhír gyártás, hanem lehetséges esemény bizonyos körülmények mellett, ha valóban hozzáértő lennél akkor számolnál ezzel a tényezővel is.
Persze értem én, hogy nem az átlag Józsit fogják ilyennel betalálni aki napi szinten feljár a narancs Youtube-ra, de azért nem árt tisztában lennie az egyszerű embernek is a technikai lehetőséggel mielőtt ország, világnak megadja a wifi jelszavát vagy akár bármilyen személyes adatát. Elnézést minden Józseftől akit ezzel esetleg megsértettem.
Maximum akkor, ha az ablakodon be tud nézni.
Természetesen van rá mód, hogy kémkedjen utánad, de még ha ismeri is a módját, akkor sem éri meg neki szerintem a fáradtságot, pláne, ha lebukik, az ilyet durván büntetik.
Szerintem nyugodt lehetsz, ameddig a google fiókod jelszavát nem adod meg neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!