Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Wifi problema ?

Wifi problema ?

Figyelt kérdés

Sziasztok ! Kerlek segitsen egy hozzaerto ,

Adott egy otthoni wifi halozat (mienk) ami tokeletesen mukodott, aztan lejott a szomszed, hozott penzt a szamlaba-amivel tarzozott- igy beleptem a 192.168.0.1 connect box oldalon a wifi beallitasokba, es feloldottam a korabban letiltott keszuleket, na azota senki se o se mi egyik keszulekkel sem tudunk wifire csatlakozni, wifi listaban ott van a halozatunk de azt irja nem lehet csatlakozni a halozathoz! Se telefonok, se laptop nem tud !

Jah es a 192.168.0.1 pedig be sem akar jonni nyilvan mert nem a wifi halozatunkon vagyok !

Teve adasunk van (az is netrol megy)

Modem ujrainditas megtortent, de nem javult a helyzet !

Ugyfelszolgalatot hivom de csak zenel zenel zenel….

Valaki segitsen aki tolem okosabb kerem !

dec. 7. 19:05
 1/3 A kérdező kommentje:

Fontos info lehet : volt a hazban egy aramszunet is !

Lehet a modem megadta magat ?? Ilyen lehet ?

Ugyfelszolgalatot hivom de lehetetlen ugyintezohoz jutni !

dec. 7. 19:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Biztos van rajta "Reset" azt nyomd be vagy 15mp-ig amíg a ledek ki nem alszanak.
dec. 7. 20:08
 3/3 anonim válasza:
Sajnos közös lónak.....
dec. 26. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!