Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon blokkolták az...

Facebookon blokkolták az egész marketplacet nekem, egyszerűen eltűnt a profilomból. Hogy lehet fellebbezni?

Figyelt kérdés

Semmi különös nem történt, volt már sok eladásom és vételem a sok év alatt, most pedig meghirdettem egy lámpát, és jött a válasz, hogy illegális terméket akarok értékesíteni, és válaszlehetőség se volt, csak simán kivették az egész marketplacet, ne látom többet. Az összes eddigi és függőben lévő marketplaces üzenetekkel együtt.

Na de nem is találok lehetőséget a fellebbezésre.

Valaki el tudja mondani, mégis hol, melyik menüpontban találok erre lehetőséget?

dec. 7. 13:52
 1/3 anonim ***** válasza:
A help oldalon [link] találsz egy hivatkozást a Kérj felülvizsgálatot a döntés visszavonására vonatkozó kérelem benyújtásával. sorok alatt. A linkre kattintva kiválaszthatod azt a terméket, amely termék hirdetésével kapcsolatban probléma merült fel. A dolog rendezésével remélhetőleg visszaállítják számodra a marketplace elérhetőségét.
dec. 7. 14:21
 2/3 anonim ***** válasza:
A súgó oldalon a 'Nem tudom elérni a Facebook Marketplace funkciót' nyisd le.
dec. 7. 14:23
 3/3 A kérdező kommentje:

1

egyetlen terméket se mutat .. azaz nincs mit kiválkasztanoi, innentől nem tudok ezzel mit kezdeni

2

de az én facebookomban többé nem létezik a marketplace. így nincs ilyen funkció se sajnos.

dec. 7. 19:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!