Igy hogy One lett a Digiből mikor fogják a set-top boxoat bevezetni?
Figyelt kérdés
tegnap 22:32
1/3 anonim válasza:
A már kiépített és működő infrastruktúrát nem szokták csak úgy poénból lecserélni, mikor az pénzbe kerül. Amúgy ne kérdezz olyan jövőbeli dologra, aminek még a bekövetkezte sem biztos. Úgysem lehet megmondani.
2/3 anonim válasza:
A ONE párhuzamosan elég sok szolgáltatót olvaszt magába MindigTV/Vodafone/DIGI/Invitel/Tarr majd ha egy cég lesz valószínűleg lesz közös stratégia is (van is biztosan) egységes portfólió stb.
Az, hogy a DIGI nem kódolta a kábeltévét az nem jelenti, hogy set-top-box kellene hozzá majd. A MindigTV és a Vodafone is megy CI-modullal/kártyával. Én sem szeretem a boxot ezért kértem "kártyás" megoldást a MindigTV-től és a Vodafone-tól is.
Remélem ez a jó szokásuk megmarad.
3/3 anonim válasza:
"Igy hogy One lett a Digiből..."
- Csak 2025. január 1-től lesz One. Set-top box bevezetéséről mostanáig semmi hír nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!