Facebookon azt nem tudom beállítani hogy ne lássák hány ismerősöm van?
Figyelt kérdés
dec. 1. 19:39
1/9 A kérdező kommentje:
Akkor kamuoldalal lebukok😥
dec. 1. 19:51
2/9 anonim válasza:
Dehogynem.
Beállítások és adatvédelem (fogaskerék ikon) -> Eszközök és erőforrások -> adatvédelmi beállítások ellenőrzése -> Ki láthatja, hogy mit osztasz meg? -> itt egyet továbblépsz és az oldal alján van, amit keresel.
3/9 anonim válasza:
Már nem. Módosítás volt és az ismerősök számát nem tudod elrejteni csak arra terjed ki a beállítás, hogy az ismerőseid listája ne legyen látható. Van már erről több topic is itt.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
4/9 A kérdező kommentje:
Így lebukok a kamuoldalammal vagy 40 ismerőst töröltem még korábban így csak 7 maradt😥
dec. 4. 10:21
5/9 A kérdező kommentje:
Legalább jeleztek volna előre😭
dec. 6. 20:04
6/9 anonim válasza:
Ugyan már. Random bejelölsz 41 idegent, abból 40 vissza fog jelölni. Ne aggódj.
Üdv
egy 2 kamuoldalas FB júzer
(akinek a két kamuoldala is "ismeri" egymást)
7/9 A kérdező kommentje:
Csináltam még pár kamuoldalt csak 20-ig tudtam felvinni
dec. 7. 11:03
8/9 A kérdező kommentje:
150 fiókot bejelöltem alig igazolnak vissza, most újabb jelölést nem enged, közösségük védelme miatt
dec. 7. 11:33
9/9 A kérdező kommentje:
31-re sikerült felvinni
dec. 7. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!