Mi történhetett, mi állíthatódott el és hogyan hozhatnám helyre?
Figyelt kérdés
2 nappal ezelöttig minden jó volt a gépemen. Google volt a kezdőlap,és a kereső is az volt az alapértelmezett. Most meg vmi Gooqlle(?). A speed dial-om is elállítodott. Mindig mikor bekapcsolom a gépet és megynitom a netet akkor rákérdez a gyorslap beállításokra. Amik eddig el voltak mentve gyorslapba eltünnek. Hiába volt beállítva eddig h ha letöltök vmit kérdezzen rá h hova akarom menteni most mindig mindent az asztalra ment.
Hiába állítgatok mindent vissza,mikor kikapcsolom a gépet,és ujra be van kapcsolva akkor ugyanugy kezdhetek mindent előlről. nem tudom mi történt. MIóta tesóm ide ült a gép elé azóta ilyen,és nem tudja megmondani h mit csinált.
Remélem vki tud segíteni,köszönöm
2010. nov. 5. 21:54
1/5 anonim válasza:
Próbálj egy rendszer visszaállitást egy azelötti időpontra.
2/5 A kérdező kommentje:
azt hogyan kell? légy szíves segíts! Írd le nekem lépésről lépésre h mire kattintsak,köszi
2010. nov. 5. 22:01
4/5 A kérdező kommentje:
rájötte, h hogyan kell ezt a rendszer visszaállítást megcsinálni.A Google,meg a mentés helye jó,a gyorslapokat beállítottam,remélem ha kikapcsolom a gépet és holnap bekapcsolom nem kell megint mindent beállítanom.
2010. nov. 5. 22:31
5/5 anonim válasza:
Erős a gyanúm, hogy benyelt a gép valami trójait, ilyen esetben ha nagyon nagy a gáz, telepítsd újra a géped, nem érdemes szórakozni a helyreállítgatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!