Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mennyibe kerülne megvenni egy...

Mennyibe kerülne megvenni egy egész ip tartományt?

Figyelt kérdés
Pl 79.182.120.0 - 79.182.120.255
2010. nov. 5. 19:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Na erre én is kíváncsi volnák, bár biztos egy vagyon volna, ha egyátalán lehetséges
2010. nov. 5. 19:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet, főleg nem IPv4-est. Mivel így is fogyóban van már a szabad címek száma. Na meg rengeteget lefoglaltak különböző állami szervek, egyetemek. De hogy magánszemély ekkora mennyiségűt lefoglaljon, háát...
2010. nov. 5. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Természetesen le lehet foglalni. Magyarországon is van olyan egyetem ahol kb egy kisvárosnyi ip le van foglalva nekik. De szerintem mint te magánszemély nem tudod lefoglaltatni.
2010. nov. 5. 20:13
 4/4 anonim válasza:

Megvásárolni nem tudod örökre, vagy ha igen csillagászati lenne, de én tudok neked adni ha erre van szükséged. 50 darabig 1000HUF/ hó 100 darabig 700HUF/ hó 100 felett 500HUF/ hó Routolás és egyéb technikai dolgokat emailben:

info |kukac| t4d |pont| hu

2010. nov. 6. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!