Másnak se dobja be a profession a Pest megyei városoknál állásokat?
Figyelt kérdés
Korábban behozta, most mintha egyik városban sem lenn egy munka sem pedig elvileg Dunaharasztiban van vagy 57, Dunavarsányban van 18, Érden 89, Solymáron 14...szóval nem értem. Mikor rákattintok monjduk Solymárra, akkor minden máshonnan dob be állásokat pl. Gyál, Tura. Ez valami bug lehet? Még egy kérdés a professionnel kapcsolatban, hogy vannak olyan álláshirdetések amiknél a jelentkezés gombnál egy felfelé mutató nyíl van ami gondolom átirányít az adott oldalra de én hiába nyomtam többnél is többször, vártam is sokat de semmi. Csak folyamatosan tölt. Másoknal előfordul ez? Ennyire használhatatlan lett a Profession? Érdekes, Budapesti állásokat gond nélkül behozza. Bár sokszor semmi újat nem látok. Lehet frissteni kellene az oldalt, de azt hogyan böngészőből?tegnap 21:02
1/6 anonim válasza:
Próbáld ki az applikációt, ott nincs ilyen probléma.
2/6 A kérdező kommentje:
1.Valóban nincs, köszi a tippet. Az appon behoz mindent még az átirányító oldalt is és solymárt is. Nem értem a weboldalon ez miért akadozik?
tegnap 21:22
3/6 anonim válasza:
Másik böngészőben próbáltad? Vagy sütik törlése vagy valami beakadt.
5/6 A kérdező kommentje:
4.Szentendre valóban nekem is bejön. De a többi nem.. fura.
tegnap 23:17
6/6 A kérdező kommentje:
Érdekes viszont, hogy mobil appon jóvak több új állást találtam mint weben, ez hogy lehet? Azt hiszem akkor maradok a mobilos verziónál.
ma 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!