Távolról irható wifis tábla, létezik?
Figyelt kérdés
Van egy üzletem, én 30 km távolságban lakom tőle. Létezik valami olyan tábla amit ha kiteszek a bolt ablakára én távolról wifin keresztül tudok ki irni rá szöveget? Tehát ma is ugy jártam, hogy nem tudtam kinyitni az üzletet (ezt tegnap este még nem tudtam, mikor 16 órakor Zártam) mert fontos helyre kellet elszaladnom ma délelőtt. Jó lenne ha lenne egy wifiről müködő tábla amit távolról tudnék irányitani az otthomból és szöveget tudnék rá kiirni. (pl: Nyitás 13 óra) és ezt a vásárlóim láthatnák. Max összeghatár 50 000 Ft A tábla mérete max: 25x20 cm lehetma 14:14
1/3 anonim válasza:
A tábla kifejezés rossz rá, de egy tablet vagy egy monitor, mögötte egy rPi és távoli asztali eléréssel megoldható. TeamViever, AnyDesk vagy most ami jó még a Chrome remote desktop.
(biztos létezik tábla is, de ma már inkább erre szavaznék)
2/3 anonim válasza:
Az univerzum egyetlen bolygóján sincs 30km-es hatótávú wifi szóval szószerint ez így nem lehetséges.
3/3 A kérdező kommentje:
ma 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!