Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért teszi tönkre a Google...

Miért teszi tönkre a Google az idővonalat?

Figyelt kérdés

Jött egy üzenet, hogy jövőre szétcseszik az idővonalat és csak a telefonon lesz elérhető. Ennek mi értelme? Pont az volt a jó, hogy a gépen vissza tudtam nézni, merre jártam. Így meg ha kell valami, majd kínlódhatok a telefon pici kijelzőjén.

Meg telefonváltáskor majd lehet kínlódni, hogy visszatöltsd a mentést.

Én semmi logikát nem látok benne, hogy csak a telefonon lesz és a gépen nem.

nov. 20. 20:52
 1/7 anonim válasza:
51%

Én azt nem értem, hogy miért kell nekem logolni, hogy merre jártam.

Azt az ember magától is tudja, vagy nem?

Én nem is értettem, hogy mit akar ezzel az idővonallal.

nov. 20. 21:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez a Google stílusa. Idővel kb. mindent tönkretesznek, vagy bezárnak.
nov. 20. 21:26
 3/7 lencsefőzelék ***** válasza:
100%

Egy másik kérdésnél írják, hogy az EU kaszálta el:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..

nov. 21. 00:35
 4/7 anonim ***** válasza:
#1 Nekem pl tetszik hogy vissza tudom nézni évekkel ezelőtt, hogy percre pontosan, km-re pontosan, merre jártam. Te ezt mind megjegyzed?
nov. 21. 06:50
 5/7 A kérdező kommentje:

#1 Például amikor a számlatörténetemen látok egy "Cumi Bt" nevet, akkor meg tudom nézni, hogy aznap hol jártam és akkor tudom, hogy milyen üzletben fizettem.

Meg egy utazás után végig tudom követni, merre jártam.

Igen, tudom, hogy mobilon elérhető marad, de könyörgöm én nem a mobilon élek! Ez nem biztonsági kérdés, ez egy baromság! Legalább lenne lehetőség, hogy aki akarja, továbbra is használhassa weben, aki meg nem, annak törlődjön minden!

nov. 21. 07:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez sajnos ilyen, a Google szeret megszüntetni dolgokat. Én sem örülök neki. Főleg hogy mikor jóvá kellett hagyni az átállást, nem láttam hogy van opció arra hogy NE törölje x hónao után az előzményeket, így a leghosszabb időre állítottam, és 36 hónapnál régebbi utaknak pápá? :(
nov. 21. 08:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem fel sem ajánlott olyat, hogy válasszak a régebbi adatok sorsával kapcsolatban. Mondjuk nekem rajta vannak az 5 éves adatok is.
nov. 21. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!