Hogyan tudnám feltörni a saját citromail-emet?
Sajnos elfelejtettem a jelszavam és nagyon fontos dolgok vannak rajta, a sulis cuccaim és nagyon fontos lenne, ha be tudnák jutni!!
Segitsetek, valahogy fel lehet törni?!
Előre is köszi a segitséget!!
Te jó ég, már megint egy feltörögetős ember... :S
Na, veselkedjünk hát neki...!
Ad 1: Ha itt leírjuk, hogy hogyan kell, akkor mások is látják, és mindenki tudni fogja, hogy hogyan törje fel a citromailt. Szerinted mi lenne a citromaillel? És mit reagálna rá a citromail szerkesztősége, a gyakorikérdések szerkesztősége, a szoftverrendőrség, meg mások?
Ad 2: Mindenki azt képzeli, hogy egy ilyen feltörés csak úgy megy, mintha a Windows-ra telepítenék egy játékot. Ráklikkelek az Install gombra, majd pikk-pakk, bent is vagyok. ... Hát egy frászt!
Ad 3: Azért találták ki a jelszóemlékeztetőt, hogy ha valaki esetleg elfelejtené azt az egy kis szavacskát, amit egyébként ő maga talált ki, akkor legyen mihez nyúlnia.
Ad 4: Ha most segít valaki, akkor legközelebb sem fogod megjegyezni a jelszavadat. Így legalább tanulsz belőle. Megtanulod, hogy azt a kis, 6-8 karakteres szavacskát megjegyezd. Vagy ha azt nem, akkor legalább a jelszóemlékeztetőt.
Szerintem találgass, próbálkozz. Ha használtad ezelőtt a postafiókot, akkor csak van valami haolványlila sejtelmed, hogy mi lehet a jelszó, nem?
Ui.: Nem "be tudnák", hanem be tudnÉk.
Miből tudjuk, hogy tényleg tiéd a cím?
És - ha valaki leírná a módszert - mi a garancia, hogy a következő 10 napban nem törik fel a címed mondjuk csak ötezren?
Ha voltál olyan okos, hogy elfelejtetted a jelszavad ÉS nincs alternatív címed sem, viszont a leveleid mégis kellenek - akkor nyugodtan fáradj be az üzemeltetőhöz egy személyi igazolvánnyal.
Ha nagyon fontos, akkor nyilván nem sajnálsz egy kis utánjárást:
keresd meg az üzemeltetőket, mutasd be a személyi igazolványodat. Esetleg FAX-on is elfogadják.
Ugye a valós adataiddal regisztráltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!