A Vodafone és a DIGI egyé válnak. Január 1-től akkor megint áremelés lesz?
nov. 18. 19:34
1/9 anonim válasza:
Ettől miért lenne 🤣 Már elég rég egy cég, sok helyen monopol helyzetben. Annyit kérnek amennyit akarnak. Nekem 100%-al emelték meg a nagy magyarok a büdös angolok havidíját a Vodaf@snál.🤪 5600-ról 11000-nél tartok. Van még DIGI egy kicsit drágábban.
De magyar s@ggbe magyar lóf@szt!
2/9 anonim válasza:
Telibe lefosom, ha áremelés lesz. A nagyobb baj, hogy a mocskos 4iGané tönkre fogja tenni a szolgáltatást. Jön majd a hülye set-top-box meg hasonlók. Csak reménykedni tudok, hogy a Digis netet nem fogják a Vodafone szintjére zülleszteni.
3/9 anonim válasza:
#2 Egyelőre nem lesz set top boxos rendszer, leghamarabb június 1.-re mondják, de akkor is csak az új előfizetőknek fognak olyat adni, a mostanit pedig nem értékesítik tovább, de aki abba van az még egy darabig maradhat. Hasonlóan mint a DigiMobil, még nekem is az van, mert az emelés ellenére is 50%-al olcsóbb mint a másik három (a Vodát is beleértve) legolcsóbbja ami harmadannyit tud, egy hasonló tudású csomag pedig 250%-al drágább. Jó, ez csak 10 Mbitet tud, de mobilon netezni az is bőven jó, a YouTube is megy FHD-ban. Maradok is amíg lehet. A tévére pedig májusban aláírok egy év hűséget, az ugyanúgy köti őket is, ha mégis kidobnak a csomagból vagy felmondják, fizethetik nekem a kötbért.
4/9 BeefEater válasza:
#3 Ha ők mondják fel a hűségedet akkor nem fizetnek neked kötbért. Csak lesz 30 napod, hogy kötbér nélkül te felmondhasd a szerződést ha nem tetszik a változás.
5/9 anonim válasza:
Mondjuk ha set top box helyett kérhetek CI+ kártyát, akkor részemről jó.
6/9 anonim válasza:
Nem lesz jó sajnos, mert ahogy elnézem IPTV-t akarnak, vagy hibridet mint ami anno a UPC volt (a hagyományos adás DVB-C, egyéb funkciók online). Bár ha hibrid marad akkor akiknek nem kell a visszanéző és streaming, maradhat a mostani megoldásnál.
7/9 anonim válasza:
Streamingre ott a Netflix, visszanézés nem érdekel, a set top box egy fölösleges baromság, nem értem, miért fogadják el az emberek.
Az IPTV-t meg pláne kenjék a hajukra.
Ha set top box fog kelleni, akkor lemondom a TV-t, azt marad a Netflix.
8/9 anonim válasza:
Pontosan ezt teszem majd én is. Egyedül az Eurosport miatt van még tévé előfizetésem, de az elérhető a Maxon, szóval van mivel kiváltani, plusz még filmeket is kapok "ajándékba".
9/9 anonim válasza:
Ha lesz IP TV akkor már kötöm is vissza az ingyenes földfelszínit 🤣. +legolcsóbb net azt kenjék a hajukra a ONE-t🥳
Inkább néha előfizetek a Disney-re HBO-ra vagy a Netflixre egy hónapra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!