Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A UPC Fiberpower 15Mb az...

A UPC Fiberpower 15Mb az 15Mb/s al tölti le a dolgokat?

Figyelt kérdés

Nekem most jelenleg digi 1 -ső inetnetcsomag an meg ami elvileg 40Mb / s és nekem max 2,5Mb/s al tölt és aztmondják az a garantált.

Én ha most megrendelem a Fiberpower 15Mb/s Ot akkor GARANTÁLT 15Mb/s -el tölt? Mert nekem nekell ilyen KINEVEZÉSEK hogy 40Mb=s es internet de a garantált 2,5Mb/s

Mert akkor ez mennyilenne 2,5Kb/s :D

2010. nov. 5. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:

x Mbit:8= ennyivel tölt majd a neted

Pl: 40Mbit:8=5MB/s

2010. nov. 5. 18:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Te figyelj már, nekem fogalmam sem volt, de mégis be tudtam írni a böngészőbe és egyetlen másodperc alatt megtaláltam, hogy a garantált az 5120:

[link]

2010. nov. 5. 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Nos a legjobban valasztottal.Marmint a Digi-re ertve a Fiberpower is nevleges sebesseget ad.Ez olyan mint a mobil internetnel csak ugye sokkal nagyobb a kabeles net sebessege.

A fiberpower 15 GARANTALT sebessege a kovetkezo :

Garantált leltöltési sebesség 5120 kbit/s

Garantált feltöltési sebesség 512 kbit/s

Azaz 5 Mbit es 0.5Mbit.

Ha gyorsabbat akarsz valt a diginel ott 4500 Ft-ert igy 8 Mbit a garantalt letoltesi sebesseg.Altalaban amit garantalnak az a nevleges sebesseg tizede.

Adj zold pacsit ha elegedett vagy a valaszal.

2010. nov. 5. 18:09
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

1.Válaszoló: Kösz

2.Válaszoló: Igaz, kösz!

3.Válaszoló: Kösz! Nem adtam zöld pacsit hanem egy zölt felfelé mutató hüvelykujjat :D

Köszi!

2010. nov. 6. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!