Mi lett pedomaci.hu-val?
Asszem vagy karbantartás van a képgépnél, vagy nem tudom :D
"K*rva hatóságok, a k*rva anyjukat.
Elmennek a f*szomba a kitalált vádjaikkal!
Azért nincsenek képek.
De azért sunáznám a "Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!" feliratot!" ezt idéztem az egyik kommentből :D
tegnap 21:05
Nem tudom, hogy te milyen pedofil oldalakat nézegettél ahol találtál pucér képet kiskorúakról, de gratulálok :)
Ja és ha ezzel a pedomaci.net-re céloztál akkor sajnálom, hogy Retardált vagy.
Jó lenne ha értelmezi megtanulnál: "A weboldalukon egyetlen meztelen kiskorú sincs, nem is volt, és nem is lesz soha."
És ha nálad az vágykeltő, hogy egy sima ruhában pózólós 15 éves lányról van kép amin a bal alsó sarokban van egy maci, hát akkor kérlek menj be a legközelebbi rendőrkapitányságra és jelentsd fel magad, hogy pedofil vagy, ja és a "pedók megjegyzései" (szerintem) 15-17 évesek írják, és a 20 év felettik nem azt írják, hogy sunáznám, hanem azt hogy gratulálok a szülőknek, ne csodálkozzanak ha egyszercsak a bokor mögül berántja valaki a kicsi kislányukat...
ma 12:11
Mi az, hogy elkapnak és leverik rajtam az egészet? wtf?(feltételezés)
Azért mert én egy hű puruttya olvasó és kommentelő vagyok???
Ja és még valami erről a pedofil feltételezésről, ha tényleg az lenne és nem csak feltételezné a magyar média hírhajhászás céljából, és a hatóságok unaloműzésből, akkor elhihetitek hogy már rég börtönben ülnének a pedomaci szerkesztői, mivel akkor már nem csak országos ügy lenne, hanem az ENSZ is beszállna. DE mivel ezeket a képeket közösségi oldalról szerezték, és egyetlen egy meztelen képet nem raktak fel (pedig van rajvipen stb-n...) ezért nem számít pedofíliának, de ennyi erővel akár a tv2-t rtl-t és minden újságot belehetne perelni pedofília gyanújával mivel fürdőruhás képeket közölnek méghozzá mondjuk 10x nézettséggel mint a pedomaci.....
De fölöslegesen magyarázom, hisz aki eddig megértette egy sorból az most is megérti, aki viszont 20 sorból sem érti meg hát annak lehet magyarázni....
És akkor most bemásolhatnék egy 12 soros kommentet, de ha megnéznétek pedomacin a "sajtóközlemény" című posztot és a benne lévő kommenteket, legalább a 6. oldalon lévő kommenteket, akkor talán talán máshogy fognátok föl.
csak ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!