Mit csináljak, ha az oldal ezeket írja ki?
Figyelt kérdés
Egyik: Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Másik: MySQL-hiba.
Hiba: nem tudtam csatlakozni az adatbázishoz!
Már 3-4 napja csinálja, várok meg minden, de semmi. Pedig fontos lenne de nem tudom megnyitni, ha meg megnyitja annyit ír ki, hogy "MySQL-hiba." :S Tudna valaki segíteni, hogy ilyenkor mi a teendő?
2010. nov. 5. 17:17
1/2 anonim válasza:
Ha jól olvasom, egyik probléma sem a te oldaladon van, hanem a szerveren, így nem tudsz mit csinálni.
2/2 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam rá, de úgy néz ki nem csalóka az a kis tudásom... azért köszi!
2010. nov. 5. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!