Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A telekomos okos wifi rendszer...

A telekomos okos wifi rendszer egy hatalmas átverés lenne?

Figyelt kérdés

[link]

A telekom hirdet ilyen mesh routereket hogy okos wifivel megoldják teljesen az egész ház wifi rendszerét, pl..két eszközt kínálnak havi 3200 ftért két éven át. Most nézek az ilyen mesh routereket és például a tp-linknél ott két eszköz csak 30 ezerbe kerül... a telekomos pedig majdnem a duplája ...

[link]

ma 09:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Inkább az az átverés amit ígérnek. Béreltem olyan házat amiben ez volt 5 eszközzel. Bár tényleg minden sarkon maximális térerő és jó sebesség volt, de néha gondolt egyet és elment 2-5 másodpercre. Van amikor percenként, van amikor 5 percet kibírt, annál többet ritkán. Szóval játék és videókonferencia felejtős. YouTube, böngészés még oké.
ma 09:59
 2/5 A kérdező kommentje:
1. Akkor szerinted ez a tp-linkes jobb rendszer lenne?
ma 10:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, azzal nincs tapasztalatom, csak a Telekomossal. Én a vezeték híve vagyok, otthon minden szobába megy drót a falban.
ma 10:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Olvasd el a véleményeket.

[link]

[link]

ma 11:14
 5/5 A kérdező kommentje:
4. Ott nagyon jókat írnak
ma 11:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!