Milyen minőségben nézed a YouTube videókat?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 21:51
A kérdező szavazást indított:
Automatikus
Jobb képminőség
Adatforgalom-csökkentő
144p
240p
360p
480p
720p
1080p
1440p, 4K... (Az elérhető legnagyobbra állítom.)
21 szavazat
1/5 A kérdező kommentje:
Én a legtöbb esetben 144p-re állítom, mert az "Adatforgalom-csökkentő" nem elég szigorú. Az esetek 90%-ában elég nekem a 144p, mert nem nézem folyamatosan a képet, inkább csak hallgatom, és amikor ránézek a videóra pár másodpercre, akkor sem érdekel minden apró mitesszer, csak hogy kb. milyen fejet vág a beszélő stb. De néha átkapcsolom 240p-re, ha fontos a vizuális élmény is. Ha pedig rengeteg apró betű van pl. egy tanulós videóban, akkor 1080p-re rakom, de ez csak az esetek 1%-a. Így sok adatforgalmat spórolok, és egyáltalán nincs hiányérzetem.
tegnapelőtt 21:57
3/5 anonim válasza:
Amióta korlátlan a net, olcsó a 2k, 4k-s tv meg a monitor, azóta 2k és 4k-ban fogyasztom a tartalmat. Pc-n és tv-n mindig a lehető legnagyobb elérhető minőségben, freetube appal. Nagyon ritkán tableten és telefonon ha utazok messzebbre, hosszabb távra és nincs lehetőség legalább tv-n nézni. Ott előre letöltöm amiket megnéznék, szintén a lehető legjobb minőségben.
4/5 anonim válasza:
Korlátlan adatforgalom van a mobil előfizetésemben így telefonon is veretem 1440p-n :D
5/5 anonim válasza:
A kijelző natív felbontásán. Ha ez épp egy FullHD monitor, akkor 1080p. Gépemhez 1440p monitor van, így ott ezen a felbontáson. Egyedül telefonon nem követem ezt a szabályomat, mert 1080p-ben nézem, miközben 1080p-nél magasabb a felbontás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!