Hogyan lehetséges, hogy láthatóak a képeim?
A facebook-ról van szó. Azok a képek, melyeket csak ismerősök láthatnak, tehát úgy vannak beállítva, most úgy tűnik, hogy láthatóak nyilvánosan is mindenki számára, de csak a telefonon. A laptopon teljesen normálisan, csak azok láthatóak, melyek nyilvánosak. Ezt onnan tudom, hogy most véletlenül megnéztem a "Megtekintés mint" menüpontot, vagyis hogy hogyan látható nyilvánosan a profilom mások számára, és ott kiadta azokat a képeket is, melyek nem nyilvánosak. De mondom csak a telefonon, a laptopon nem. Hogyan lehetséges ez?
Van több profilom, azokat is leellenőriztem, és ott van amelyiknél szintén kiadja a nem nyilvános képeket is, de van amelyiknél viszont nem!
Szerintetek? Azért most eléggé kétségbeestem, hiszen nem számítottam rá, hogy ami nem nyilvános, az is látható mindenki számára.
Ne már, ilyen nincs! Ha így lenne szerintem már mindenki fel lenne háborodva, nagy káosz lenne!
Egyébként ezt, hogy érted? Leellenőriztem másik profillal is, és tényleg csak azt látható, ami nem privát!
Látom, hogy idézőjelbe tetted a privátot, ezért kérdezem, hogy ezt, hogy érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!