Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Normális, hogy Telekom szolgál...

Normális, hogy Telekom szolgáltatói router ilyen lassú Wifi-t biztosít az Android telómon?

Figyelt kérdés

Bekapcsoltam a 2,4 és 5 Ghz-es Wifi-t is a szolgáltató eszközén (Sagemcom F@st 5670v2), az okoswifi-t pedig kikapcsoltam (nincs rá szükségem).

Galaxy A21-es telómon ezt mértem: [link]

Közvetlenül a PC-met a LAN portba dugva nincs gond, mert 950 Mbit/s a sebesség (gigabites net) az iPhone 6-oson pedig 300-400 MBit körül volt emlékem szerint.

Csak az furcsa számomra, hogy a Galaxy A21-el pedig 200-250 Mbit-et mértem mikor a telekom okoswifi mesh volt az aktív.

Valami nincs beállítva normálisan (ha igen mi) vagy ennyit tud a telefonom a sima telekom wifi-vel?

tegnapelőtt 12:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Túl régi és túl olcsó a telefonod. Vegyél 2-3x drágábbat ha nagyobb számokat akarsz látni.
tegnapelőtt 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!