Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Letiltott, vagy mi lehet ez a...

Letiltott, vagy mi lehet ez a Facebookon?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kicsit bonyolult a dolog, egy ismerősömre gyanakszom hogy letiltott. Messengeren biztosan egy pár napja, viszont csütörtök óta eltelt volna annyi idő, hogyha nagyon akarja, megtegye a teljes profillal is. Ránéztem napközben, akkor még fent volt, meg úgy is, hogy nem az ismerőse valaki, lehetett volna neki írni a bejegyzések alá, viszont délutánra eltűnt. Megnéztem egy olyan ismerősömről is, akinek nem az ismerőse, nincs is nekik közös, nem találjuk, a FB kereső se adja ki, a Google se, ha a Messengeren keresnénk haveroméról, akkor sem. Azt viszont ha haverom rámegy egy olyan képemre, amit kedvelt, ott látja az illetőt, de ténylegesen rákeresni nem lehet. Annyit látni róla, hogy a profilkép kint van, de gépről nem kattintható, telefonról igen, de nem látni hányan kedvelték, mintha nem lenne senki aki reagált volna rá, az ismerőseinek a száma látszik, de semmi bejegyzés, csak annyi, hogy nincsenek elérhető bejegyzések. Egy másik profilnál próbáltam mindent lerejteni, de még úgyis legalább a profilkép látszik az idővonalon, ha más nem is. Meg egy helyi munkáscsoportban is látni az illetőt, de csak azért, mert már rá lett keresve haveroméról, sajátról még ennyire sem látni, de a csoport keresője egyáltalán nem adja ki.

Nem értem a dolgot, mert ha leszedi magát, akkor annyinak kéne látszania, hogy Facebook-felhasználó, de ha meg nem, akkor mások által megkereshető lenne. Vagy ennyire el lehet rejtőzni, hogy szó szerint senki ne találjon rá? A melócsoportban is pár napja kirakott valamit, ha mást nem (ha le nem szedte) haveroméról látni kellett volna, de semmi...

Pénteken írtam az anyjának, hogy tud-e róla valamit, mert az egész tiltás a semmiből jött, de azt mondta 1 napja már ő se éri el. Ma még láttam hogy kirakott valamit reggel, de azóta teljesen eltűnt.

Lehetséges hogy egy darabig még fentmarad valaki, ha törli magát, akkor is, vagy mi történhetett?

nov. 10. 19:00
 1/1 A kérdező kommentje:
Közbe rájöttem hogy a profilképet is be lehet állítani úgy, hogy csak ő maga lássa, akkor nem látszik gyakorlatilag semmi, ha mindent mondjuk arra állít az illető, hogy csak ismerősök lássák, viszont azt továbbra sem értem akkor hogy nem látszik pl a melós csoportban keresés alapján, úgy látszania kéne, vagy nem? Továbbá, hogy másról rákeresve sem találni, be lehet úgy állítani, hogy egyáltalán ne találja meg senki, max az ismerősök ismerősei? Az üzenetírásnál van ilyen opció, de a keresésnél nem találtam.
nov. 10. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!