Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Egy ismerősömmel messengerezte...

Egy ismerősömmel messengereztem, de most nem látom az oldalát, az van írva, hogy végpontok közt titkosítva. Mit jelent ez, mi van ilyenkor?

Figyelt kérdés
Az ismerősöm 'tiltott le'(?)
ma 09:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor mégiscsak látod.
ma 10:15
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi!!

Igen, látom....csak azokat nem, amiket eddig írogattunk egymásnak.

Elvileg tudtam is neki íni, csak nem tudom, hogy el tudta-e olvasni, mert még nem válaszolt (csak azt kérdeztem tőle, hogy tudja-e olvasni, amit írtam...

Most látom, az van írva, hogy küldés folyamatban...és pörög az a kör középen...ezek szerint még nem is ment el...valszeg tett valamit az illető (hölgy...aki egyébként a barátnőm...csak most nem vagyunk túl jól....)

ma 10:22
 3/4 anonim ***** válasza:

A végpontok közötti titkosítás egy védelmi funkció a Messengerben, amit nemrég fokozatosan aktiváltak a felhasználóknál.

Amikor aktiválódott, elvileg létre kellett hoznod egy PIN-kódot. Azt megadva a titkosítás elvileg feloldható. Az is lehet, hogy másik eszközön adtad meg és ha ott néznéd ezt a beszélgetést, ott minden előzmény tökéletesen látszódna. Szóval azt kell valahol beadni, és akkor jó lesz, elvileg. Gyakorlatilag viszont sokat olvasni ezzel kapcsolatos problémákról.

ma 10:29
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!! Teljesen úgy van, ahogy írod....legalábbis az a fele, hogy az okoskatelefonon látom továbbra is,(és írni is tudtam neki)... csak a laptopon nem. Viszont, nem emlékszem, hogy az okoskán én valaha is állítottam volna be pin kódot....nem emlékszem, de nem is zárhatom ki...teljes homály ezen a területen.

Köszi, még egyszer is...

ma 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!