Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » DRM errort ír ki a videó,...

DRM errort ír ki a videó, mikor elindítanám. Ilyenkor mit töltsek le? Nem játsza le az Rtl honlapja az X-faktort, Nyerőpárost, meg amúgy semmilyen egyéb videót se.

Figyelt kérdés

DRM Fairplay

DRM PlayReady

Support HLS Natif

Automatikus lejátszás

ezek hibádzanak

Már rámentem valami felületre, (ilyen rtlplusz.hu/html5) Az automatikus lejátszásra gondolom, nincs szükségem, meg még a VPN-hez rak piros x-et (többinél zöld pipa) ,de szerintem ezekre most nincs szükségem, (van amúgy vpn a böngészőmben, csak most nem kapcsoltam be) ,a fenti hármat (DRM Fairplay, DRM PlayReady, Support HLS Natif) viszont honnan lehet letölteni ingyenesen, biztonságosan? Lehet,csak a Drm-esek kellenek, mert csak erről írt a hibaüzenetben.

Minden más videót lejátszik a gépem. Illetve, a Tiktoknál még asszem, bűvészkedni kell az Adblockerekkel, de utána megy. És az egyébként is kb lényegtelen,nagyon ritkán megyek rá, csak ha valami cikkben belinkelnek egyet.

Asus laptop,Win7,Opera böngésző legújabb verziója.

RTLplusznál valamiért pár napja úgy se megy ha van használva adblocker,úgyse,ha nem.

Ja és olyan videót se játszik le, aminek csütörtökön már több,mint a felét megnéztem, és nincs tiltva a videó, nincs rajta lakat. Már nagyon régóta nem telepítettem, nem változtattam semmit a gépen.

Szóval, a fönti dolgokat honnan tudom ingyen, vírusmentesen letölteni? Vagy mik ezek egyáltalán? Ezeket nekem kell engedélyezni? Ha igen, hol? Böngészőbeállítások, vagy az rtlplusz felületen belül bejelentkezve?

nov. 4. 15:39
 1/8 A kérdező kommentje:

Rámentem újra, egész pontosan ez a hibaüzenet:

ENGINE_ERROR / ENGINE_DRM_ERROR

nov. 4. 15:39
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

"honnan lehet letölteni ingyenesen, biztonságosan"

Sehonnan.

nov. 4. 15:51
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi a hozzászólást. (Kicsit bővebb hozzászólásra számítottam.♥) Regisztráltam egy másik felhasználói fiókot is, azzal se játsza le. :S
nov. 4. 15:55
 4/8 anonim ***** válasza:
72%

"Asus laptop,Win7,Opera böngésző legújabb verziója."

Windows 7-hez a legutóbbi Opera az Opera 95, ami kb. 1,5 éves:

[link]

[link]

jelenleg a 114.0.5282.144-es verziónál járnak:

[link]

szóval nem csoda, hogy nem működik rendesen.

Ajánlott lenne lecserélni az operációs rendszert (ha nem is Windows 10-re, akkor valamelyik elterjedt, modern, kis gépigényű ablakkezelővel ellátott Linux-disztribúcióra - Linux Mint XFCE, Xubuntu, Lubuntu,...) és a böngészőt jelenleg támogatottra.

nov. 4. 16:06
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Jöhetnek még válaszok, aki tud kiegészítést.

Tényleg!Nincs valami kis kiegészítőprogram Operára/akár Avast browserre, ami azt eredményezné, hogy le tudja játszani a videókat? Mit töltsek le, mit tölthetek le, hogy menjen? Vagy nincs ilyen? Valami kis pici dolog, valami videoplayer?

nov. 4. 16:47
 6/8 anonim ***** válasza:
41%
Nincs.
nov. 4. 17:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a eddigi válaszokat
nov. 4. 22:44
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Be kéne a kábel tv díjat, nem pedig lopkodni az adást.
nov. 7. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!