Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha ezt látom facebook-on az...

Ha ezt látom facebook-on az mit jelent?

Figyelt kérdés

Bejelöltem egy régi osztálytársam facen. Reggel most ahogy néztem nem jött értesítés se, hogy visszaigazolt volna. Ránéztem a profiljára és most már nincs ott, hogy jelölve vagy az, hogy be tudjam jelölni csak annyi, hogy “üzenet” vagy a listában annyi, hogy “profil megtekintése”.

Ez most azt jelentené, hogy elutasította a jelölést és még a profilját is úgy állította be, hogy senki ne jelölhesse be? Vagy ha már elutasított 1x akkor automatikusan nem lehet többé bejelölni?

nov. 2. 09:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Elutasítás után 1 évig nem lehet ismét jelölni.
nov. 2. 12:35
 2/2 A kérdező kommentje:

Na ezt nem is tudtam. Köszi.

Közben megnézettem haverral és úgy néz ki átállította a profilját, hogy senki ne tudja bejelölni. Na mindegy, pedig régen a suliban egy jó haver volt.

nov. 2. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!