Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ncore kérdés, pár kérdésem?

Ncore kérdés, pár kérdésem?

Figyelt kérdés

Hogy áll manapság az Ncore 2024-ben? elégedettek vagy az Ncore kínálattal?

Felhasználok száma csökkent vagy növekszik, ez a tartalmakra is igaz,

Milyen hatással van rá a fizetős, legális platformok?

sokan mondták nekem hogy hatalmasat csökkent az Ncore felhasználok száma valami balhék miatt..

Olvastam hogy NMHH felmérést készített, miszerint már 2 millió Magyar használ például legális film és sorozat platformokat ( Netflix és társai, játék és zene térben nem tudom hogy van ez, linket nem tudok rakni, mert tiltaná az oldal szabály szerint.)

Kérném szépen a hülye és troll kommenteket mellőzni, meg köszönöm..

tegnap 20:44
 1/5 A kérdező kommentje:
Akik Ncore régi motorok ebben a témában, annak nagyon megköszönöm majd a hasznos tanácsokat egy zöld pacsival is....
tegnap 20:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen balhé nem volt. Természetes módon csökken minden oldal tagszáma, miközben a bejutás rendkívül nehéz. Van aki éveket vár a bejutásra, míg a kieséshez elég 2 hónapig elfelejteni belépni és automatikusan törölnek téged.

A többi kérdés ezerszer ki lett már vesézve itt ezen az oldalon is, minden ugyanúgy van. Minél több a fizetős szolgáltató, annál több dolgot lehet torrenten ingyen terjeszteni, mert a kínálat is nő. Minél több fizetős platform osztja meg a közönséget, annál többen fognak visszatérni a kalózoldalakhoz, mert nem lesznek hajlandóak a negyedik-ötödik, huszadik helyre is előfizetni, mert mindig máshol van ami őket érdekli. Ez a torrentezést erősíti.

Továbbra is igaz, hogy a torrent kínálat nem egyenlő a streaming kínálattal, attól sokkal több dolog érhető el a letöltőoldalakon (könyvek, szoftverek, zenei albumok, a streaming kínálat az a része amiért mások fizetnek és régiókorlátos anyagként sem férnek hozzá stb.), ez a torrentezést erősíti.

Továbbra is igaz, hogy mindaddig amíg valami ingyen is beszerezhető és nem kell érte fizetni, rengetegen fognak ezzel a lehetőséggel élni, ez is a torrentezést erősíti. A streaming szolgáltatók folyamatos áremelése szintén.

tegnap 20:55
 3/5 A kérdező kommentje:
2# a Zöldet megadtam, köszönöm...
tegnap 20:56
 4/5 anonim ***** válasza:

"Olvastam hogy NMHH felmérést készített, miszerint már 2 millió Magyar használ például legális film és sorozat platformokat ( Netflix és társai, játék és zene térben nem tudom hogy van ez, linket nem tudok rakni, mert tiltaná az oldal szabály szerint.)"

Ennek mi köze az ncore-hoz?

Az ncore nem egy cég letöltő platformja, ahol csak annak a cégnek a filmjeit lehet nézni. És nem is a filmek miatt értékes! Rengeteg olyan zenét, könyvet, sorozatot ( és persze filmet is), be lehet ott szerezni, amikért ha akarnál fizetni, akkor sem lehet legálisan elérni. Csak egy banális példa: ha meg akarod nézni a Szomszédok teleregény több mint 300 részét, esélyed sincs beszerezni legálisan. Ncore-on megtalálod. Kinek okozol ezzel kárt? Tömegei vannak ott olyan e-könyveknek, amiket nyomtatott formában évek óta nem lehet megkapni, még antikváriumban sem. A szerző mit szeretne: hogy valaki olvassa el a művét, vagy hogy ne olvassa el, ha nem fizet érte?

tegnap 21:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Mintha ez a kérdés pár havonta újra és újra felbukkanna...
tegnap 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!