Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ncore kérdés, pár kérdésem?

Ncore kérdés, pár kérdésem?

Figyelt kérdés

Hogy áll manapság az Ncore 2024-ben? elégedettek vagy az Ncore kínálattal?

Felhasználok száma csökkent vagy növekszik, ez a tartalmakra is igaz,

Milyen hatással van rá a fizetős, legális platformok?

sokan mondták nekem hogy hatalmasat csökkent az Ncore felhasználok száma valami balhék miatt..

Olvastam hogy NMHH felmérést készített, miszerint már 2 millió Magyar használ például legális film és sorozat platformokat ( Netflix és társai, játék és zene térben nem tudom hogy van ez, linket nem tudok rakni, mert tiltaná az oldal szabály szerint.)

Kérném szépen a hülye és troll kommenteket mellőzni, meg köszönöm..

nov. 1. 20:44
 1/8 A kérdező kommentje:
Akik Ncore régi motorok ebben a témában, annak nagyon megköszönöm majd a hasznos tanácsokat egy zöld pacsival is....
nov. 1. 20:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen balhé nem volt. Természetes módon csökken minden oldal tagszáma, miközben a bejutás rendkívül nehéz. Van aki éveket vár a bejutásra, míg a kieséshez elég 2 hónapig elfelejteni belépni és automatikusan törölnek téged.

A többi kérdés ezerszer ki lett már vesézve itt ezen az oldalon is, minden ugyanúgy van. Minél több a fizetős szolgáltató, annál több dolgot lehet torrenten ingyen terjeszteni, mert a kínálat is nő. Minél több fizetős platform osztja meg a közönséget, annál többen fognak visszatérni a kalózoldalakhoz, mert nem lesznek hajlandóak a negyedik-ötödik, huszadik helyre is előfizetni, mert mindig máshol van ami őket érdekli. Ez a torrentezést erősíti.

Továbbra is igaz, hogy a torrent kínálat nem egyenlő a streaming kínálattal, attól sokkal több dolog érhető el a letöltőoldalakon (könyvek, szoftverek, zenei albumok, a streaming kínálat az a része amiért mások fizetnek és régiókorlátos anyagként sem férnek hozzá stb.), ez a torrentezést erősíti.

Továbbra is igaz, hogy mindaddig amíg valami ingyen is beszerezhető és nem kell érte fizetni, rengetegen fognak ezzel a lehetőséggel élni, ez is a torrentezést erősíti. A streaming szolgáltatók folyamatos áremelése szintén.

nov. 1. 20:55
 3/8 A kérdező kommentje:
2# a Zöldet megadtam, köszönöm...
nov. 1. 20:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Olvastam hogy NMHH felmérést készített, miszerint már 2 millió Magyar használ például legális film és sorozat platformokat ( Netflix és társai, játék és zene térben nem tudom hogy van ez, linket nem tudok rakni, mert tiltaná az oldal szabály szerint.)"

Ennek mi köze az ncore-hoz?

Az ncore nem egy cég letöltő platformja, ahol csak annak a cégnek a filmjeit lehet nézni. És nem is a filmek miatt értékes! Rengeteg olyan zenét, könyvet, sorozatot ( és persze filmet is), be lehet ott szerezni, amikért ha akarnál fizetni, akkor sem lehet legálisan elérni. Csak egy banális példa: ha meg akarod nézni a Szomszédok teleregény több mint 300 részét, esélyed sincs beszerezni legálisan. Ncore-on megtalálod. Kinek okozol ezzel kárt? Tömegei vannak ott olyan e-könyveknek, amiket nyomtatott formában évek óta nem lehet megkapni, még antikváriumban sem. A szerző mit szeretne: hogy valaki olvassa el a művét, vagy hogy ne olvassa el, ha nem fizet érte?

nov. 1. 21:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mintha ez a kérdés pár havonta újra és újra felbukkanna...
nov. 1. 22:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A torrent él és virul. Amíg a streaming szolgáltatók folyamatosan emelik az árakat és ritkítják a tartalmat, ez nem is fog változni. Az természetes, hogy csökkent a felhasználó szám, de nem is baj, mert az utóbbi időben elég sok olyat láttam, aki valahogy bejutott, de fogalma sincs hogy kell torrentezni. Ha jól beállítod olyan lesz mint egy otthoni streaming szolgáltatás, médiaszerver kell hozzá amihez az okostévé csatlakozik, ha letöltesz valamit a megfelelő mappába azonnal megjelenik és lehet streamelni, de te válogatod meg a tartalmat.
nov. 2. 08:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszókat, ment a zöld.
nov. 2. 08:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg így áll a statisztika. 10 éve vagyok tagja az oldalnak, nincs annyi felhasználó mint 5-6 éve, köszönhető ez a streaming szolgáltatások elterjedésének is, de szerintem nincs miért aggódni, biztos hogy menni fog még az oldal legalább 10 évig.

Felhasználók száma: 406 178

Felhasználó: 90 913

Tag: 266 039

Elite: 45 424

Legend: 3 279

Jelenlévők száma: 4 688 (1.15%)

Egy napja itt jártak: 146 582 (36.09%)

Egy hete itt jártak: 302 822 (74.55%)

Egy hónapja itt jártak: 390 600 (96.16%)

Torrentek száma: 679 514

Torrentek mérete: 2.2 PiB

Összes kapcsolat: 10 217 546

Seederek: 9 713 418

Leecherek: 504 128

Valós leecherek: 6 561

Seeder/Leecher arány: 1927 %

Letöltési sebesség: 23.79 GiB/s

Átlagos sebesség: 3.71 MiB/s

nov. 3. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!