Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Iwiw, ki nézett meg alkalmazás?

Iwiw, ki nézett meg alkalmazás?

Figyelt kérdés

Ismeritek ezt? Én kipróbáltam, de semmi sem történt. Nektek sikerült? Vagy ez megint csak egy átcseszés?

Who view me(Ki nézett meg)

Tényleg lehet látni ha vki megnézett?

2010. nov. 4. 23:34
 1/4 anonim ***** válasza:
nincs ilyen, se iwiwre, se facebookra. átkúúúrás.
2010. nov. 4. 23:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Telepitettél valami szarságot vele a gépedre, ha tényleg ezt tetted. Nem olvasol neten semmi hireket??? Már mindenhol leirták, hogy egy virus ez a cucc...
2010. nov. 4. 23:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Mivel telepítetted, most már minden billentyű ütésed továbbítódik az 'anyagéphez', tehát a progi kitalálójához. Gratula! Változtass majd jelszavakat, miután törölted ezt az alkalmazást!
2010. nov. 5. 00:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Az Iwiw alkalmazások adatkezelési szabályzatához hozzátartozik, hogy addig nem használhatja fel az adatlapomat semmiképpen sem, amíg nem fogadtam el, hogy használni fogja az adataimat. Egy adat például a nevem, vagy az adatlapom linkje is. Tehát addig hiába is lenne ilyen alkalmazás, amíg és nem telepítem azt, addig nem adhatja meg az adatlapomat sem annak, akinek megnézem az adatlapját.
2010. nov. 5. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!