Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Messengeren az elérhető...

Messengeren az elérhető funkció ki van kapcsolva, de mégis azt mutatja másoknak, hogy elérhető vagyok. Miért van ez?

Figyelt kérdés
okt. 27. 00:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert bugoktól hemzsegő, megbízhatatlan, kiszámíthatatlan, instabil.
okt. 27. 03:25
 2/5 anonim válasza:
Attól is lehet ilyen hogy mondjuk asztali gépről valamikor beléptél, és ott nem kapcsoltad ki az elérhető állapotod, hanem mondjuk kilépés nélkül bezártad a böngészőt...
okt. 27. 07:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, elég csak egy platformon beállítani hogy elérhetőséget ne mutassa és onnantól kezdve ez az alapértelmezés. Legalábbis annak kellene lennie és még ha nyitott böngészőben is van, nem kellene hogy mutassa az elérhetőséget.
okt. 27. 07:44
 4/5 anonim válasza:
Így van. Annak kéne lennie 3-as, viszont nálam már volt rá példa hogy nem úgy volt, és ugyanígy voltam mint a kérdező, aztán ez oldotta meg a problémát. (Ezért is szerintem egy próbát megér.)
okt. 27. 08:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Végül az volt a baj, hogy a facebookon is be kell állítani, hogy ne mutassa.
okt. 27. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!