Miért írja ki a snapchetem hogy nem tudok fel venni videót ?
Figyelt kérdés
Amikor próbálnak fel venni egy videót akkor nem engedi és azt írja ki Could not record a video
Valaki segítsen már mit tudok ilyenkor csinálni hogy jó legyen
okt. 19. 21:10
1/2 anonim válasza:
Could not record a video. Ez azt jelenti hogy nem tudott videófelvételt készíteni.
Valószínűleg nincs hozzáférése vagy valamely más alkalmazásban használatban tartja a kamerádat mondjuk a pegazus. Android esetében beállítások alkalmazás engedélyek és -> kamerát engedélyed.
Amennyiben ez nem segít próbáld a Snapchat alkalmazás eltávolítását majd újra telepítést amennyiben van internetkapcsolatod.
Amennyiben nincs próbálkozz újra ha lesz.
Ilyenkor két bukfenc és egy ugrás aktiválhatja a cheat kódot kaphatsz új telefont új Snapchattel.
2/2 A kérdező kommentje:
iPhonos vagyok , próbáltam már mindent de nem jó , le is töröltem meg újra telepitettem
okt. 20. 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!