Van egy 2010-es facebook profilom. Nem tudom az email címet sem a jelszót. Amivel regisztráltam az email cím régen nem létezik nem is tudom. Hogyan tudom vissza kapni a fiókom?
Nem törlik le automatikusan senki fiókját. De ha nem tudsz hozzáférni (elfelejtetted a jelszót és nem tudsz jelszóemlékeztetőt kérni a megszűnt e-mail címre), akkor kizártad magad a rendszerből.
Kattints az elfelejtett jelszó lehetőségre, és kövesd az oldal utasításait. Ha az ott felajánlott módszerekkel nem sikerül, akkor nem tudsz mit csinálni.
Azon kívül hogy volt 14 éve fb profilod, semmit se tudsz.
Ezzel mindent elmondtam.
Egy fiók helyreállítás kritériuma hogy rendelkezz olyan eszközzel amivel korábban használtad a fiókot. Tehát ugyanaz a telefon amit azóta nem állítottál alapbeállításra, ugyanaz a PC amit azóta nem telepítettél újra.
14 év alatt gondolom ezek megváltoztak. Igy maximum a fiók felfüggesztéséig tudsz így eljutni. Kevés esélyed maradt és az sem segít hogy szinte semmilyen belépési adatra nem emlékszel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!