Az a baj,hogy az instagram on belül barátom megjelölt biojában én meg a saját instámon keresztül ki vettem magam visszont a barátom most nem tud megjelölni engem , tudje valaki hogy kell be vagy vissza állítani ,hogy be tudjon jelölni?
Az Instagramon való megjelöléssel kapcsolatos probléma általában néhány okból adódhat. Itt van néhány lépés, amit ellenőrizhetsz, hogy vissza tudd állítani a megjelölési lehetőséget:
Megjelölési beállítások ellenőrzése:
Lépj be az Instagram fiókodba, majd menj a Beállítások menüpontra (jobb felső sarokban találod a három vonalat, utána a Beállítások menüpontot).
Válaszd ki a Privacy (Adatvédelem) menüpontot.
Itt keresd meg a Mentions (Megjelölések) opciót.
Ellenőrizd, hogy engedélyezve van-e, hogy bárki vagy az ismerőseid megjelölhessenek.
Bejegyzésekben való megjelölés beállításai:
A Tagging (Megjelölések) opció alatt nézd meg, ki tud téged megjelölni a posztokban. Ha az van beállítva, hogy senki nem tud megjelölni, akkor válaszd ki a kívánt opciót (mindenki vagy csak az ismerősök).
Fiók típusának ellenőrzése:
Ha a fiókod privát, ellenőrizd, hogy a barátod követ-e téged, mert csak követők jelölhetnek meg privát fiókokat.
Ha ezeket a lépéseket követed, és továbbra sem működik a megjelölés, akkor próbáld meg újraindítani az alkalmazást vagy kijelentkezni és visszajelentkezni a fiókodba. Ha semmi nem változik, érdemes megfontolni, hogy frissítsd az alkalmazást a legújabb verzióra.
és most mi lesz?
melyikőtök nem fog tudni ma aludni?
hidd el, töki
többet segítettem a hozzászólásommal, mint hinnéd
csak azért nem hiszed, mert nem érted.
de majd egyszer rájössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!