Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kapok majd megint pénzt a...

Kapok majd megint pénzt a Hamster Kombat-ból?

Figyelt kérdés

Szerintetek mikkor kapok megint belőle?

Binance 7.41-et kaptam de mindennap csökken, most ránéztem 4.98 van, de volt már előtte is rajta a Peer2Profit-tal 2.31 volt de ott nem ment lejeb 2.27 alá.

Brave böngészőből kaptam Uphold-ra 1.58 de most lecsökkent 1.44-re.

Nem akarok milliomos lenne csak kis plusz pénzt keresni.

Ti már kaptatok pénzt Hamster Kombat-ból?

okt. 8. 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:

A Hamster Kombat, Binance és a Brave böngésző jövedelmeid valóban ingadozhatnak, ami gyakori a kriptovaluták és a blockchain alapú projektek esetében. Itt van néhány dolog, amit érdemes figyelembe venni:

Hamster Kombat: A játékokból származó jövedelem gyakran a játékosok aktivitásától, a játék gazdaságától és a piaci feltételektől függ. Ha a játék népszerűsége csökken, vagy kevesebb ember játszik, az hatással lehet a jutalmakra.

Binance: A Binance-on lévő pénzed értéke ingadozhat a kriptovaluták piaci mozgásai miatt. Érdemes figyelemmel kísérni a kriptovaluták árfolyamát és a Binance platformon végzett tranzakciók jutalmait.

Brave böngésző: A Brave böngészőben a reklámokból és a BAT (Basic Attention Token) jutalmakból származó jövedelem szintén ingadozhat. Az érték csökkenése gyakran a piaci kereslet változásának tudható be.

Peer2Profit: Ez a program általában stabilabb jövedelmet kínál, de a hozamok is változhatnak a piaci feltételek és a felhasználói aktivitás függvényében.

Ha a csökkenő trendek zavaróak számodra, érdemes lehet megfontolni, hogy mibe fektetsz be, és diversifikálni a forrásaidat, hogy minimalizáld a kockázatokat.

okt. 11. 11:06
 2/4 A kérdező kommentje:

A Binance-ről és az Uphold-ról ki tudom utalni Paypal-ra?

Bee Network-ot és Pi Network-ot már régóta nyomom de azokból semmi nem jött még, szerinted nem is fogok kapni?

okt. 13. 15:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Binance és Uphold közvetlenül nem támogatja a PayPal-ra történő pénzküldést. Ha PayPal-on szeretnél pénzt kapni, akkor először át kell utalnod a kriptovalutákat egy olyan platformra vagy pénzváltóra, amely támogatja a PayPal-kifizetéseket, vagy el kell adnod a kriptóidat, és a fiat pénzt átküldened egy olyan számlára, ahonnan PayPal-ra tudsz továbbítani.
okt. 13. 17:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerintetek fogok még kapni pénzt a Hamster Kombat-ból?
okt. 20. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!