Kapok majd megint pénzt a Hamster Kombat-ból?
Szerintetek mikkor kapok megint belőle?
Binance 7.41-et kaptam de mindennap csökken, most ránéztem 4.98 van, de volt már előtte is rajta a Peer2Profit-tal 2.31 volt de ott nem ment lejeb 2.27 alá.
Brave böngészőből kaptam Uphold-ra 1.58 de most lecsökkent 1.44-re.
Nem akarok milliomos lenne csak kis plusz pénzt keresni.
Ti már kaptatok pénzt Hamster Kombat-ból?
A Hamster Kombat, Binance és a Brave böngésző jövedelmeid valóban ingadozhatnak, ami gyakori a kriptovaluták és a blockchain alapú projektek esetében. Itt van néhány dolog, amit érdemes figyelembe venni:
Hamster Kombat: A játékokból származó jövedelem gyakran a játékosok aktivitásától, a játék gazdaságától és a piaci feltételektől függ. Ha a játék népszerűsége csökken, vagy kevesebb ember játszik, az hatással lehet a jutalmakra.
Binance: A Binance-on lévő pénzed értéke ingadozhat a kriptovaluták piaci mozgásai miatt. Érdemes figyelemmel kísérni a kriptovaluták árfolyamát és a Binance platformon végzett tranzakciók jutalmait.
Brave böngésző: A Brave böngészőben a reklámokból és a BAT (Basic Attention Token) jutalmakból származó jövedelem szintén ingadozhat. Az érték csökkenése gyakran a piaci kereslet változásának tudható be.
Peer2Profit: Ez a program általában stabilabb jövedelmet kínál, de a hozamok is változhatnak a piaci feltételek és a felhasználói aktivitás függvényében.
Ha a csökkenő trendek zavaróak számodra, érdemes lehet megfontolni, hogy mibe fektetsz be, és diversifikálni a forrásaidat, hogy minimalizáld a kockázatokat.
A Binance-ről és az Uphold-ról ki tudom utalni Paypal-ra?
Bee Network-ot és Pi Network-ot már régóta nyomom de azokból semmi nem jött még, szerinted nem is fogok kapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!