Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Messengeren lehetséges így...

Messengeren lehetséges így törölni üzenetet?

Figyelt kérdés
Van egy csoport akiknek a tagjaival már nem beszélek, viszont ebben a csoportban írtam olyan dolgokat amik nem szeretném ha napvilágot látnának. Lehetséges törölni úgy a csoportot hogy az üzeneteimet ők se lássák többet? Az adminisztrátor nem én vagyok.
szept. 28. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Eszerint:

[link]

Az ellen nem véd, ha korábban már kimentették a posztjaidat bármilyen módszerrel (elég egy screenshot róla).

szept. 28. 21:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy ezt elküldted a jövőben lehet hasznomra lesz! Én Messengeren belül szeretném egy csoportból és a helpben meg is találtam a leírást csak nem tér ki rá, hogy törlés esetén megmarad-e (én eddig úgy tudtam törlés esetén a másik fél úgyanúgy látni fogja csak nálam tűnik el). Visszavonni pedig egyenként nem szeretném, mert eléggé időigényes...
szept. 28. 22:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Frissítés: végül sikerült nekem, mert egy facebookos csoporthoz tartozott a messenger csoport.
okt. 1. 17:06
 4/7 anonim válasza:

1-es

Ved fel a kapcsolatott a csoport góréjaival és beszéld meg velük.

Vagy csatlakozz vissza a csoportba és töröld ki egyesével.

okt. 28. 12:10
 5/7 anonim válasza:

4-es

1-es jól mondja ,hogy ha lefényképezték akkor vége az egésznek ,de nem hinném ,hogy ebből bajod lenne.

Olyan nagy dolgott úgy sem írtál ki magadról ,hogy maffiázó vagy van egy drog tanyád stb ,mert nem vagy az gondolom.

Szóval nem lesz belőle bajod.

okt. 28. 12:11
 6/7 anonim válasza:

5-

kieg:

Én is írogatok ki csoportokba mindenféle marhaságot főként a társadalomról és az emberekről és még nem lett belőle bajom ill nem is fog ,mert a szólás szabadság van olyan véleményt formálsz és osztasz meg ,amilyet akarsz!

okt. 28. 12:12
 7/7 anonim ***** válasza:

#6: Olyan véleményt formálsz meg és írsz ki, amit megengednek. Egy magáncég oldalán sincs szólás szabadság, mert ők hozzák a szabályokat, és azt csinálod amit hagynak.

Próbáld meg bárhol anyázni pl. az üzemeltetőket, moderátorokat a szólásszabadságra hivatkozva, nagyon hamar hidegre tesznek.

okt. 28. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!