Ha Facebook Messengeren rakok ki jegyzetet és beállítom ki láthatja, akkor csak az az egy ember fogja látni?
Figyelt kérdés
Ha csak egy embert állítok beszept. 24. 12:14
1/7 anonim válasza:
Ő is csak akkor, ha az appot használja. Desktop messengerben nem láthatóak sem a történetek, sem a jegyzetek.
2/7 anonim válasza:
Ha csak 1 embernek szánod, akkor miért nem neki írod meg? Minek a jegyzet? Szerintem tisztességesebb lenne, mint ez az elkerülő megoldás, amit nem is biztos, hogy látni fog.
3/7 A kérdező kommentje:
Megírtam neki is, hogy hiányzik nekem. De nem írt rá semmit
szept. 26. 14:56
5/7 anonim válasza:
4. Minek drukkolsz? Egyértelműen nem érdekli a másikat. Akkor minek sanyargatnia magát? Ha valaki nem tud személyesen, tisztán beszélni a másikkal, akkor felesleges minden játszadozás. Főleg így, hogy csak egyoldalú. Egyszer mondta nekem valaki, hogy a legrosszabb valaki után futni, mert mindig ott lesz az a gyötrő gondolat, hogy megfelelj neki, és lehet, hogy még így sem fogja értékelni. Megbecsülésről meg ne is beszéljünk. Ezek nélkül pedig soha nem lesz az ember boldog.
6/7 A kérdező kommentje:
És minden este 7 órakor kilép a FB. chatből egy órára. Szerintem akkor maszturbál
szept. 27. 19:50
7/7 anonim válasza:
6. Vagy vacsorázik. Miért, te mikor szoktál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!