Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha Facebook Messengeren rakok...

Ha Facebook Messengeren rakok ki jegyzetet és beállítom ki láthatja, akkor csak az az egy ember fogja látni?

Figyelt kérdés
Ha csak egy embert állítok be

szept. 24. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ő is csak akkor, ha az appot használja. Desktop messengerben nem láthatóak sem a történetek, sem a jegyzetek.
szept. 24. 23:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak 1 embernek szánod, akkor miért nem neki írod meg? Minek a jegyzet? Szerintem tisztességesebb lenne, mint ez az elkerülő megoldás, amit nem is biztos, hogy látni fog.
szept. 26. 14:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Megírtam neki is, hogy hiányzik nekem. De nem írt rá semmit
szept. 26. 14:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Oh, az más. Akkor drukkolok.
szept. 26. 15:07
 5/7 anonim ***** válasza:
4. Minek drukkolsz? Egyértelműen nem érdekli a másikat. Akkor minek sanyargatnia magát? Ha valaki nem tud személyesen, tisztán beszélni a másikkal, akkor felesleges minden játszadozás. Főleg így, hogy csak egyoldalú. Egyszer mondta nekem valaki, hogy a legrosszabb valaki után futni, mert mindig ott lesz az a gyötrő gondolat, hogy megfelelj neki, és lehet, hogy még így sem fogja értékelni. Megbecsülésről meg ne is beszéljünk. Ezek nélkül pedig soha nem lesz az ember boldog.
szept. 27. 19:22
 6/7 A kérdező kommentje:
És minden este 7 órakor kilép a FB. chatből egy órára. Szerintem akkor maszturbál
szept. 27. 19:50
 7/7 anonim ***** válasza:
6. Vagy vacsorázik. Miért, te mikor szoktál?
szept. 29. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!