Jófogáson hol/hogyan tudom beállítani azt, hogyha privát üzenetet írnak nekem, akkor arról kapjak e-mailben értesítést?
Figyelt kérdés
Számítógépen böngészőről beszélek. Nem telefonos applikációról.szept. 22. 09:35
11/25 anonim válasza:
Nem, különben már más is visszakapcsolta volna
12/25 A kérdező kommentje:
És te honnan tudod azt, hogy senki más sem kap email-t privát üzenetről?
szept. 23. 18:26
13/25 anonim válasza:
Nem lehet sehogy. De az a legnagyobb baj, hogy akik mobilról használják azok nem is kapják meg az üzeneteimet hiába lépnek be nem tudják elolvasni amit írtam
14/25 anonim válasza:
Sok fiókom van onnan tudom hogy senki nem kap. Egységesen működik a dolog
15/25 A kérdező kommentje:
De a több millió felhasználó közül nem biztos, hogy senki sem kap
szept. 24. 05:24
16/25 anonim válasza:
Ne okoskodj már. Amióta megújult a jófogás azóta nem küld üzenetet.
Majd ha ő bekapcsolja ezt a szolgáltatást csak akkor fogsz emailt is kapni az új üzenet érkezéséről.
17/25 anonim válasza:
Amióta megújult a jófogás már egy linket se lehet elküldeni egy termékről.
18/25 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom. Akkor mindenki csak úgy tudja, hogy privát üzenete jött, hogyha belép?
okt. 6. 09:43
19/25 anonim válasza:
leírták neked hárman ugyanazt, sőt, a jófogáson is ki volt írva emlékeim szerint, hogy beszart valami a szerverükön, elbasztak egy kódot, stb., és hatodszorra megkérdezed ugyanazt.
mit akarsz hallani? hogy igen, működik mindenkinél, kivéve nálad, mert pikkel rád a jófogás, és nem akarja, hogy eladd, a pez-adagoló gyűjteményed?
20/25 NTBS válasza:
Jelenleg sajnos sehol nem tudod beállítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!