Melyik hazai internet szolgáltató a legolcsóbb?
Figyelt kérdés
Most költöztem egy másik városba,és szeretnék internet elérhetőséget.Nem szeretnék drága csomagot,nem fontos a tévé,meg a rengeteg csatorna.Nekem csak az internet elérhetőség a lényeg.
Abból sem fontos,hogy hiper gyors legyen,inkább csak stabil.
Melyik szolgáltatót érdemes választani,ezen szempontok függvényében?
szept. 18. 18:11
1/5 anonim válasza:
Cakkpakk szerintem a flip ha van olyanod (ha T szolgáltat akkor flip is van) mert ott tv + net 250 kb 6500-7000ft
3/5 anonim válasza:
2 akkor már inkább a flip nem? 1000-1500al drágábban stabil 250 vezetékes net és 140 tv csatorna
A vodafone xxl egy sim csomag oda még eszköz is kell és 4g-n lesz kb 10-15mbit 5gn meg kb 10-100mbit között instabilan. Ennyit bőven megér ez a kb 1000-1500ft felár.
4/5 Kedves Vezető válasza:
Majd eldönti a kérdező, a kérdésre válaszoltam.
5/5 Kedves Vezető válasza:
*Stabil annyit tud, hogy HD videót nézzen/játékra is jó, 20 as ping.
De tény, hogy nem egy villám a letöltés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!