Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudom kikapcsolni a...

Tusi8862 kérdése:

Hogy tudom kikapcsolni a laptopon a repülő üzemmódot, ha nem engedi a rendszer?

Figyelt kérdés
1 hete bekapcsolt a repülő üzemmód (én nem nyúltam hozzá) és azóta nincs wifi. A munkához kell a net, kábelről oldom meg, de így nem tudom elvinni a gépet lakáson belül sehova. Egyszerűen nem engedi kikapcsolni, ki tud segíteni?

szept. 18. 15:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy fizikai gomb lett lenyomva, átkapcsolva meg kell nézni a laptop kezelésijében milyen bill kombinációval tudod visszakapcsolni.

pl: Fn + rádiótorony jel (valamelyik gomb felett más színnel jelölve).

szept. 18. 15:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hol próbálod meg kikapcsolni? A tálcán? Egyes laptopokon van egy fizikai kapcsoló, az enyémen oldalt. Fogáskor, cipeléskor könnyű átkapcsolni.
szept. 18. 15:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Minden gombot végig zongoráztam. Fizikai kapcsolót nem találok. 😞
szept. 18. 16:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg a gép pontos típusát.
szept. 18. 17:32
 5/9 A kérdező kommentje:

Win10

Fujitsu E752 lifebook

szept. 18. 17:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Annyit látok, hogy túl régi és nem tudok normális kezelésit leszedni szóval lehet jobban járnál egy usb-s wifi adapterrel.

Lehet az a baja, ha nem kapcsoltál semmit, hogy frissített a windows, hogy a régi wifi meghajtót kukázta és újat meg nem fogsz hozzá találni.

Ennyit tudtam tenni az ügyben.

szept. 18. 17:47
 7/9 A kérdező kommentje:

Azért köszönöm.

Ha valakinek van tippje, kérem írjon.

szept. 18. 18:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

- pl. a gépházban is kilehet kapcsolni.

[link]

szept. 18. 18:37
 9/9 CspCsj ***** válasza:

A rendszer újraindítását próbáltad?

Az újabb Windows rendszerekben ki-bekapcsoláskor, a hibrid-hibernálás miatt sok rendszerfolyamat és szolgáltatás ott folytatja, ahol kikapcsoláskor abbahagyta, - ezek hibái csak egy teljes rendszer-újraindítással oldódnak meg.

szept. 18. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!