Messengeren lehet olyan, hogy nekem pl azt mutatja hogy 10 órája nem volt elérhető az illető,másnak meg mutatja rendesen,és fent van napközben is?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy ha kikapcsolja az elérhetőséget akkor nem mutat semmit. De nekem azt mutatja hogy x órája nem volt elérhető,lehet hogy csak az én fiokomat némította vagy tiltotta abban az időpontban , azért mutatja hogy azóta nem elérhető?
sokat van fent az illető egyébként, ezért kezdek aggódni hogy baja esett,
de most nem "beszélünk" ezért nen hívhatom fel.
szept. 11. 21:26
1/2 anonim válasza:
Én már tapasztaltam olyat, hogy mutat valakit, ha wifin van, de nem mutatja ha mobiladatot használ. Jó ég tudja miért, de amúgy is hajlamos összevissza mutatni mindent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!