Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudom aktiválni az Apple...

Hogy tudom aktiválni az Apple ID-t?

Figyelt kérdés

Windows/Android felhasználó vagyok, de készítettem egy podcastet, amit szeretnék az Apple Podcasts-ben is megosztani. Létrehoztam egy Apple ID-t, amit az iTunes win10-re telepített verziójában szeretnék aktiválni, anélkül sajnos nem enged semmit csinálni. De nem fogadja el a beírt adataimat (bankkártya adatok és számlázási adatok), és bármit csinálok, csak annyit ír ki, hogy "Segítségért forduljon az iTunes támogatáshoz". Az adatokat nem írtam el, sőt ugyanezeket az adatokat meg kellett adni az Apple honlapján is, ott simán ment, szóval nem nagyon értem, mit kéne tennem.

Ha valaki tud, légyszi segítsen! Köszi! :)

szept. 9. 17:11
 1/5 CspCsj ***** válasza:
Ha már létrehoztad az AppleID-t, akkor az iTunes-ban szerintem csak be kell jelentkezni (email+jelszó) nem kell bankkártya adat...
szept. 9. 18:14
 2/5 CspCsj ***** válasza:
58%

Egyébként ez alapján csináltad?

[link]

[link]

szept. 9. 18:23
 3/5 A kérdező kommentje:

CspCsj, de sajnos kell, ha bejelentkezem, akkor mindjárt kiírja, hogy "Ezt az ID-t még nem használták az iTunes store áruházban. Kérjük, tekintse át fiókadatait", ha erre nem nyomok okét, be sem léptet. Ezután hozza elő a bankkártya adatokat.

Egyébként igen, az első linken megadott sorrend szerint haladok/haladnék.

szept. 9. 18:38
 4/5 CspCsj ***** válasza:

Esetleg a hivatalos weboldalon lépj be és add meg a fiókadatokat:

[link]

szept. 9. 18:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségedet, de sajnos így sem sikerült előrelépni. Viszont elvileg péntekre sikerült időpontot foglalni az Apple támogatással, ami annyit jelent, hogy adott időpontban felhívnak, és remélem, sikerül valahogy továbblépni.
szept. 11. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!