Pacquiao kérdése:
Nincs jel a tv-n nem talál csatornákat sem, miért?
Figyelt kérdés
Digi modemen nem világít a catv led.
Annyi történt hogy áthelyeztem a modemet egyik sarokból a másikba.Persze előtte kikapcsoltam szétthúzgáltam.
Most internet wifi van viszont tv egyáltalán nincs.Kábelt cseréltem,újraindítottam,áramtalanítottam kis időre de semmi.
A catv lednek égnie kell ha nincs tv kötve rá vagy nem?Nem tudom most kábel, tv,vagy modem probléma.
szept. 6. 12:07
2/5 anonim válasza:
A Reset-et próbáltad? - pl. egy gémkapoccsal nyomjad vagy 10mp-ig amíg el nem alszanak a ledek, utána automatikusan újraindul.
3/5 A kérdező kommentje:
Az előbb kipróbáltam a resetelést de változatlanul nem ég a led és nincs jel sem.
szept. 6. 14:12
4/5 anonim válasza:
Pedig égnie kellene.
Jelentsd a szolgáltatónál a hibát (tel. 1272), ha a router a hibás ingyen kicserélik.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát muszáj leszek akkor.
A tv analóg és fölfelszíni adókat talál tehat az is kizarva hogy annak az agyával van valami.
Kábel nincs megtörve, csatlakozók rendben vannak.
Köszi a válaszokat!
szept. 6. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!