Létezik olyan, hogy nem tudok egy neten kötött előfizetést lemondani?
Stripe szolgáltatáson keresztül kérték hogy fizessek, aminél az egyszeri fizetés elindindítása igazából rögtön előfizetés is volt egyben.
Automatikusan minden hónapban vonták odáig a kártyámról, nyilván ebbe bele is egyeztem akkor és addig nem is volt ezzel baj, amíg igényeltem ezt a szolgáltatást, de már nem akarom. Azt hittem könnyebben lemondani, de nem tudom se az OTP mobilbankban nem jelenik meg az előfizetésem se a googleplay-nél. Csak az app.link.com-on látom hozzáadva a kártyámat ehhez az előfizetéshez, na de ott rögtön írják hogy ha ott törlöm a kártyámat meg a fiókomat onnan, az előfizetésem attól továbbra is mehet, ezért a szolgáltatóval beszéljek.. Milyen dolog már ez, hogy jó hogy nem könyörögjek nekik hogy szüntessék meg az előfizetésemet, ennyi erővel ha úgy akarják addig vonhatják amíg ők akarják.. Remélem azért az OTP bankfiókokban törölni tudják nekem ezt :(
Írj az ügyfélszolgálatnak, ahol előfizettél.
Ha meg nagyon nem megy, akkor tilttasd le a kártyádat, és kérj egy újat.
Még ha meg is teszik hogy lemondják, biztos hogy legombolnak még rólam egy vagy két összeget, ugyanis van felmondási idő is, ezt is csak utólag tudtam meg! Tényleg nincs olyan opció még az otp bankfiókokban sem, hogy egy rohadt előfizetést töröljenek?? Ha letiltatom a kártyámat, aztán újat igényelek annak lesz díja gondolom..
Mi ebben a vicc? Te elfogadták egy szerződést amiben ezek szerint egy felmondási idő is van.
Ennyi erővel a munkaadód is felmondhat azonnal és még ki sem fizet, mert szerinte is vicc az egész nem?
Szépen mondd fel az előfizetést szabályosan ahogy kell, aztán ha van felmondási idő akkor fogadd el, hogy azt még ki kell köhögnöd.
Az előfizetéseket mindig ott mondod le, ahol megkötötted. Azokban a regisztrált profilokban szokott a gomb/menüpont lenni, ahol igénybe vetted. Ezt nem a bankod tartja nyilván a saját rendszerében, mert nem vele kötötted az előfizetési szerződést, ő csak a tranzakciót teljesíti.
"biztos hogy legombolnak még rólam egy vagy két összeget, ugyanis van felmondási idő is"
Ilyen nem szokott az online platformokon lenni, de erősen ajánlott előbb elolvasni az ÁSZF-et, és utána dönteni a használat mellett. Ha ez kimaradt, tanulópénz lesz. A bankkártya letiltásával újat kell gyártatni és azt kifizettetik veled, az is 3-4 ezer forint simán megvan. Dupla tanulság: Revolut ingyenes, és jár hozzá egyszer használatos virtuális kártya (is). Bármikor törlöd és ingyen generálsz egy újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!