Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történt a propeller.hu-val??

Mi történt a propeller.hu-val??

Figyelt kérdés

Tegnap délután óta meghalt vagy csak nálam?

Két különböző IP-ről is néztük

Van ennek esetleg valami köze ehhez az európai hekkertámadáshoz?

szept. 1. 02:32
 1/5 idegen.1 válasza:

Nálam is megdöglött. Azt írja: Sajnáljuk, blokkolták

Nem fér hozzá a propeller.hu-hoz.

Az is lehet hogy az új tulaj kitakarítja a lázadókat. Volt már ilyen régebben is és azt hittem engem tiltottak le...

Ki tudja?

szept. 1. 21:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Túlterheléses támadás volt tegnap és ma is folytatódik tovább egész Európában.Kínai-Ukrán hackertámadások vannak folyamatban.De ez még nem minden.Holnap olyan cirkusz lesz egész Európa területén a tömegközlekedésben hogy veszélyhelyeztet fognak hirdetni és sajtótájékoztatók lesznek zömében mindenhol.Szörnyű napok elé nézünk,de lesz benne jó is,mert legalább még sokan pihenhetnek a tavak mellett.
szept. 1. 23:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Mivel a kérdést már jóval korábban kiírtam mikor még nem volt fogalmam az egészről,azóta már sok mindent megtudtam,de arra vártam hátha valaki még többet tud mondani erről.:))
szept. 1. 23:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem meg "szeretett kormányunk" van mögötte.

Valakik megtudták milyen balhé lesz itt holnap és elhallgattatták az oldalt.Mert qurva nagy balhé lesz az biztos,ehhez már kétség sem fér.aMíg a királyi médiák rózsaszín ködben semmi mást nem adagolnak be a népnek csak a sikeres iskolakezdést és arra ösztönzik a diákokat hogy a tanítás mindenképpen elfog kezdődni és a telefonjaikat pedig minden körülmények között adják le, aközben pedig súlyos közlekedési káosz lesz egész Európában, amiről mindenki hallgat mint a sír.E mellett pedig a migránsok is feltorlódtak a határon és holnaptól kezdve bármi módon elindulnak Európa felé a Szerb-Horvát részen.hatalmas rendőri jelenlétre és forgalomelterelésekre,valamint útlezárásokra és késésekre kell majd számítani a közösségi közlekedésben.Komplett őrültekháza lesz holnap.Soha ilyen nem volt még,de most lesz,mert ki is provokálták mindezt,csak álcázzák ;)

szept. 1. 23:47
 5/5 anonim válasza:
Már megint történt valami?Vagy csak velem? Kitiltottak?Használhatatlan töredékes oldal jelenik meg nálam.Hja Grúz választás volt,voltak hekkerek és átmásztak hozzánk is??!!
okt. 27. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!