Mi történt a propeller.hu-val??
Tegnap délután óta meghalt vagy csak nálam?
Két különböző IP-ről is néztük
Van ennek esetleg valami köze ehhez az európai hekkertámadáshoz?
Nálam is megdöglött. Azt írja: Sajnáljuk, blokkolták
Nem fér hozzá a propeller.hu-hoz.
Az is lehet hogy az új tulaj kitakarítja a lázadókat. Volt már ilyen régebben is és azt hittem engem tiltottak le...
Ki tudja?
Szerintem meg "szeretett kormányunk" van mögötte.
Valakik megtudták milyen balhé lesz itt holnap és elhallgattatták az oldalt.Mert qurva nagy balhé lesz az biztos,ehhez már kétség sem fér.aMíg a királyi médiák rózsaszín ködben semmi mást nem adagolnak be a népnek csak a sikeres iskolakezdést és arra ösztönzik a diákokat hogy a tanítás mindenképpen elfog kezdődni és a telefonjaikat pedig minden körülmények között adják le, aközben pedig súlyos közlekedési káosz lesz egész Európában, amiről mindenki hallgat mint a sír.E mellett pedig a migránsok is feltorlódtak a határon és holnaptól kezdve bármi módon elindulnak Európa felé a Szerb-Horvát részen.hatalmas rendőri jelenlétre és forgalomelterelésekre,valamint útlezárásokra és késésekre kell majd számítani a közösségi közlekedésben.Komplett őrültekháza lesz holnap.Soha ilyen nem volt még,de most lesz,mert ki is provokálták mindezt,csak álcázzák ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!