YouTube-ra töltöttem fel egy filmet privátba. Meg lehet nézni internet nélkül a YouTube privát videót?
"És programokat rakhatók fel?"
Ha azok szabadon terjeszthetők (shareware, freeware, nyílt forrású), akkor igen. Ha kereskedelmi szoftverek kalózverziói (a Nero7 ésa Windows Movie Maker nagyon arra hajaz), akkor nem, hisz a jogtulajdonos nem engedte meg a másolatkészítést.
"Képek videók (NEM FILMEK)Például Emma Watson-ról, Bailee Madison-ról stb?"
Az is attól függ, hogy ki készítette, ki a jogtulajdonos.
De nagy általánosságban elmondható, hogy felhőtárhelyre semmit nem érdemes az állományok neveinek és tartalmainak titkosítása nélkül feltölteni, mert azt a tárhely adminisztrátorai átellenőrizheti és ha az sérti a felhasználási feltételeiket, akkor törölhetik a fájlokat és felfüggeszthetik a fiókodat.
Úgy tudom a Mega nz alapból titkosít, de mikkor feltöltöttem pár képet simán nézni tudtam őket.
Akkor feltöltők oda bármit ingyen akkor a szolgáltató nem lássa amit feltöltöttem, csak én tudom online megnézni?
Kép neve is látszót és képet is megtudtam online nézni bárhol a fiókomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!