Miért lett olvashatatlan az e-mail? Többi lent.
Figyelt kérdés
E-mailben kaptam egy zeneművet, amit rendszeresen hallgattam. Továbbküldtem egy ismerősömnek, ezután nem csak ő nem tudta meghallgatni, hanem én sem. Nemrég hasonló módon jártam néhány fényképpel, amit a továbbítás után sem én, sem az új címzett nem tud megnyitni. A második esetben az első címzett voltam, tehát nem alakult ki hosszú lánc, és szerzői jog sem merült fel.#"eltünő melléklet"
aug. 27. 14:53
1/2 anonim válasza:
Semmi nem történik ilyenkor, ami módosítaná a csatolmányt. Ha még megvan a levél, próbáld meg letölteni a fájlt és elindítani, ne csak a böngészős előnézetből használni.
2/2 anonim válasza:
Van, amikor pl. az Outlook úgy küldi tovább a csatolmányt, hogy más levelezők nem tudja olvasni. Ilyenkor egy winmail.dat nevű fájl jelenik meg a csatolmány helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!