Facebookon profilomon a posztjaim/képeim alól eltüntethetőek a számomra nem kívánatos reakció jelek?
Egyik csoportban egy illetőnek "kinevettem" a posztját az oda nem illősége miatt, erre sértődött óvodásként a profilomon a családi képek alá trollkodva mindenféle reakciójeleket tesz. (Nem hozzászólásként).
Ezeket valahogy el tudom tüntetni? Vagy az illető letiltásával ezek a reakciók is eltűnnek a képek alól?
Ha letiltod te nem fogod látni, de attól még ott marad a reakcó.
Ennyi amit tudok segítni.
Ezt sejtettem.
De azért jó lenne valami megoldás, amivel a reakció is eltüntethető...
Aha, szóval te benevetted és ez rendben van, de amikor ő jogosan viszonozta mindezt, az már nincs.
Nem, nem tüntetheted el szerencsére, és ha letiltod, akkor sem tűnik el, ami már ott van.
Azért ne vegyük már egy lapra egy olyan reakciót, amit egy olyan posztra kapott, ami az adott csoport tematikájába közel sem tartozik bele...és azt hogy valaki ez miatt a személyes profilomon a családi képeket trollkodja szét bosszúból.
(Megjegyzem hogy rajtam kívül 6-8 másik személytől is kapott ugyanolyan reakciót a posztjára)
Leszedni nem igazán lehet, azt csak ő tudná.
Vagy megelőzni lehet azzal, hogy mit hagysz nyilvánosan, illetve azokat amiket meghagysz ki lájkolhatja. Az én profilomon a nyilvános posztoknál egyedül a megosztás elérhető, se komment, se lájk nem adható idegenek által.
Illetve a csoport adminjának jelezni az ilyen viselkedést. Ha még pár ember az adminhoz fordul ugyanezzel a problémával csak kezdenek vele valamit.
Igen, ezután így lesz beállítva. Csak ugye utólag már hiába állítanám át az adott képeknél, attól még a reakció marad.
Ő nem veszi le, mert azóta letiltott, hogy írtam neki egy "szépet".
Amúgy a csoport adminja nem igazán törődik a csoporttal, többször többen jelentettünk már nem odaillő dolgokat, nem történt semmi.
Amikor azon pörögsz, hogy valaki milyen reakciókat rakott a képeidre és ezzel sz@rakodsz meg szüttyögsz, hogy hogyan lehetne eltávolítani és csoport admin és tiltogatás és egymásnak írkálás és gyk-n megvitatás...
Akkor azért elgondolkodnék, hogy ki az óvodás.
Sok ember itt gyk-n teljesen szét van mínuszolva és rohadtul nem érdekli Őket, pedig itt még valamennyi jelentőssége is van talán.
De, hogy Facebookon a családi képekre valaki nyomkod reakciókat...
Nincs jobb dolgod mint ezzel foglalkozni?
Hát bocs, ha valakit jobban érdekel a privát FB-profilja, minthogy egy anonim oldalon mit gondolnak róla és milyen értékeléseket kap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!