Snapchat SS06 hibakód kijavítása?
Figyelt kérdés
Ma reggel kaptam egy készülék bannt a snapchattől “SS06: Device banned” hogyan lehetne ezt fixálni? Learn more here” és böngészőn sikerül bejelentkeznem, de Snapchaten nem, ez hogyan van? Hogyan lehetne ezt kijavítani? Olvastam hogy van akinek sikerült úgy hogy telefont a gyáriba helyezte, és úgy viszont én ezt nem szeretném, más megoldás? Most megpróbálok írni a supportnak, hogy ők esetleg tudnak-e segíteni, de nem hiszem, esetleg valaki tudna segíteni?aug. 21. 12:25
1/2 anonim válasza:
>> install pcgk.com.anroid
Terminálba rootold az appot majd lastestandoridbeta.com-ról .tz fájlban töltsd le az Android 15.0b-t és rakd fel az új OS-t. Ezután bruteforcold a Snapchat szerver syslogin paneljét és pingeld egy botnetről az összes állományt.
Aztán, ha bent vagy a tűzfalon már javíthatod is a buggot. Csak vigyázz a vírusirtóval, ha észrevesz onnantól 5 perc még a SWAT/TEK kiér.
2/2 A kérdező kommentje:
WTF ebből alig ha értettem valamit😅
aug. 22. 00:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!