Egy cég weboldalán nem tudok jelentkezni, akárhányszor kérek új jelszót, hibásnak találja vagy az emailcímem, vagy az (általuk, egy perce megadott) jelszót, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy informatikus alkat, de eddig azért álláshirdetésekre sikeresen tudtam jelentkezni, nem akasztottak meg az efféle "kérjen új jelszót" felszólítások.aug. 14. 07:28
1/2 anonim válasza:
Töröld a weboldal böngészőbeállításait, és utána próbáld meg a bejelentkezést. Ha nem oldódik meg a probléma és te biztosan jól adod meg az adatokat, akkor nincs más megoldás, minthogy felveszed a céggel a kapcsolatot email-ben vagy telefonon.
2/2 A kérdező kommentje:
Már felvettem korábban is. Erre azt írták, hogy a felhasználónevem a vezetéknév.keresztnév.
Erről a válaszról eleve úgy éreztem, hogy hülyének nézős, mert alapvetően az a duma, hogy belépni felhasználónévvel vagy emaillel. Az emailcímet se fogadta el. Az új és még újabb jelszavakat se. Se telefonról,se gépről.
aug. 14. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!